Show

Komentari 77

Indira najavila borbu dekoltea s Majom, pala je i oklada: 'Malo ću ih obuzdati, neće mi skakati'

Indira najavila borbu dekoltea s Majom, pala je i oklada: 'Malo ću ih obuzdati, neće mi skakati'

Dvije pjevačice, dva sudara dekoltea. Prošle sezone u showu Indira i Maja priredile su raskošnu kombinaciju otvorenih dekoltea, a to se niti ove sezone neće promijeniti.

Protekla sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' osim sjajnih nastupa kandidata, publiku je zabavljala i borba dekoltea između voditeljice Maje Šuput (41) i članice žirija Indire Levak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako prenosi dnevnik.hr Između njih je pala i oklada, a sudeći po Indirinim komentarima, ova će sezona biti još zanimljivija.

- Dekolte ćemo malo smiriti, malo ćemo ga obuzdati. Grudi su mi obećale da neće skakutati i to je najviše što ćete vidjeti od mog dekoltea u ovoj sezoni. Nemoj plakati, evo, moj muž je prvi zaplakao - poručila je Indira.

Ona će zajedno s Nives Celzijus, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ponovno biti u ulozi žirija. Voditeljski dvojac će biti Maja Šuput i Frano Ridjan.

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić opet će pokazat svoje plesne, pjevačke i glumačke sposobnosti i pokušati oduševiti žiri, a i gledatelje.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci