Obavijesti

Show

Komentari 44

Indira: 'Svaki tjedan se mužu ispred vrata pojavi druga žena'

Indira: 'Svaki tjedan se mužu ispred vrata pojavi druga žena'
5

Nakon što su joj se slegnuli dojmovi, Indira je na društvenim mrežama podijelila sa svojim pratiteljima kako je zadovoljna što je bila dio showa, ali i sretna što je imala priliku nositi razne haljine i perike

U nedjelju je prikazana finalna, 16. epizoda šeste sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i sada znamo pobjednika; to je Fabijan Pavao Medvešek (27).

POGLEDAJTE VIDEO: Marko osmislio više od 50 stajlinga za dame u showu 

Pokretanje videa ...

U toj emisiji svakoga smo tjedna gledali vrhunske transformacije, ali i ostali iznenađeni kreacijama u kojima su po studiju šetale članice žirija Nives Celzijus (39) i Indira Levak (47), ali i voditeljica Maja Šuput Tatarinov (41).

'Natjecale' su se koja će pokazati dublji dekolte, utegnuti svoje obline u užu i kraću haljinu, a sve te kombinacije složio im je modni stilist Marko Grubnić (38).

Nakon što su joj se slegnuli dojmovi, Indira je na društvenim mrežama podijelila sa svojim pratiteljima kako je zadovoljna što je bila dio showa, ali i sretna što je imala priliku nositi razne haljine i perike. Sakupila je svoje fotografije iz svih epizoda i poručila da je njezin suprug stalno imao novu ženu. 

- Samo za mog supruga. Svaki put poslije snimanja na kućnom pragu pojavila bi se neka druga žena!!! Tajna dugovječnog braka -našalila se pjevačica. Dobila je hrpu komplimenata na račun svog izgleda i načina na koji je ocjenjivala natjecatelje u showu, ali sve je zasjenila poruka njezina supruga Miroslava, kojeg od milja zove Mirek.

Pobjednik šeste sezone showa je Fabijan Pavao Medvešek
Pobjednik šeste sezone showa je Fabijan Pavao Medvešek

- Za supruga i širu javnost. Ljepota je tu da se pokazuje, a ne da se skriva... Top, top - uputio joj je komplimente.

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE: