Show

Komentari 1

Ines i Ana pobijedile i podijelile nagradu: Imale isti broj bodova

Ines i Ana pobijedile i podijelile nagradu: Imale isti broj bodova

Tema mi baš i nije nešto, očekivala sam nešto modernije jer se ne snalazim najbolje u pedesetima, priznala je jedna od natjecateljica showa

U petak je posljednja na modnu pistu izašla Josipa Jambrek, koja nije uspjela zadovoljiti temu tjedna pa su tako pobjedu odnijele Ines i Ana. U showu 'Shopping kraljica' ovoga je tjedna tema bila moda pedesetih godina prošlog stoljeća, a Josipa je već na samom početku kupnje priznala da više voli moderan stil.

- Tema mi baš i nije nešto, očekivala sam nešto modernije jer se ne snalazim najbolje u pedesetima - priznala je Josipa, koja je u kupnju povela mamu Jasnu, a ispostavilo se da ni majka nije upoznata sa stilom pedesetih. Svi komadi odjeće koje je Josipa odabrala, a Jasna odobrila samo da što prije završi agonija zvana shopping, ispalo je da više pripadaju stilu sedamdesetih.

- Josipa je imala cijeli tjedan da istraži pedesete i ona sada na glavu stavlja šešir iz sedamdesetih. Pa da se upucaš -  komentirao je modni kritičar Robert Sever, koji nije bio zadovoljan Josipinim konačnim odabirom iako je sveukupni dojam bio vrlo dobar, ali ne u zadanoj temi.

- Jako mi se sviđaju i haljina i šešir, ne sviđa mi se što su to sedamdesete, a ne pedesete - zaključio je Sever nakon što je Josipa prošetala modnom pistom u odabranoj kombinaciji.

- Josipa na mene nije ostavila dobar dojam jer na njoj nisam vidjela pedesete - kazala je Ines, a slične komentare imale su i ostale djevojke, kojima je u Josipinoj kombinaciji nedostajalo detalja iz zadane teme. Željkica, Ines, Lucija i Ana ocijenile su Josipu šesticama dok joj je Sever dao ocjenu 5 jer nije dovoljno proučila modne dekade. Nakon toga je Sever ocijenio i ostale natjecateljice te dao svoj modni sud.

Najveću ocjenu od Roberta dobila je Željkica - visoku devetku, no to joj nije bilo dovoljno za pobjedu tjedna. Na prvom mjestu našle su se Ines i Ana, koje su s jednakim brojem bodova obje proglašene shopping kraljicama te su podijelile glavnu nagradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci