Obavijesti

Show

Komentari 25

Influencerica pokazala celulit, hvali je žena Stjepana Božića: 'Lijepo je vidjeti prirodnu ženu'

Influencerica pokazala celulit, hvali je žena Stjepana Božića: 'Lijepo je vidjeti prirodnu ženu'
7

Matea Miljan Rafaj poručila je svojim pratiteljicama kako sebe trebaju zavoljeti sa svim nesavršenostima. Pozirala je na plaži i namjerno se namjestila tako da pokaže celulit

VIDEO

Društvene mreže obično nastoje dati odraz savršenosti. Sve više influencera polazi za tim da objavljuju fotografije na kojima su bez ijedne mane. No, ima onih koji s ponosom pokazuju sve nesvršenosti kako bi pokazali da je to sasvim normalno i prirodno. Pravi primjer je domaća influencerica Matea Miljan Rafaj (32).

POGLEDAJTE VIDEO: Tik Tok zaludio influencericu

Pokretanje videa...

01:14

Trenutačno odmara na Hvaru pa je podijelila nekoliko fotografija s plaže na kojima joj se jasno vidi celulit.

- Da, naravno da je 'naštimano' da se celulit vidi bolje nego ikada - napisala je Matea u opis fotografije pa dodala:

- Nedavno sam dobila komentar kako imam debele noge i da bih izgledala bolje ako smršavim. Da se razumijemo, komentar je na mjestu. Ako si možemo pisati 'draga, divna, najbolja, najljepša', možemo dati i konstruktivnu kritiku. Mršavije noge mogla bih imati ako propadnu pizzerije i tvornice slatkiša, a to ne želimo. Naravno, ne tvrdim da je ovo zdravo. Jednostavno, zavoliš tako kako je kada ne želiš vježbati.

Njezine pratiteljice su joj u komentarima pružile podršku. Složile su se kako je potrebno više ovakvih fotografija kojima će djevojkama pokazati kako su celulit i sve druge nesavršenosti normalne te kako sebe treba prihvatiti onakvim kakav jesi.

- U moru svih fotošopiranih fotografija, ti si revolucija. Malo celulita neće nikoga ubiti. Ti si pravi primjer žene kako ona zapravo izgleda. Komentari će uvijek dolaziti od ljudi koji nisu naučili zavoljeti svoje tijelo - pisale su joj. 

Komentiranju se pridružila i supruga Stjepana Božića (45), Petra (36). 

- U današnje vrijeme Photoshopa, Instagrama, filtera, filera, botoksa i plastike... Lijepo je vidjeti prirodno lijepu ženu sa sitnim nesavršenostima zbog kojih je još ljepša - napisala je Petra. 

Influencerica: Prava stvarnost i ona s Instagrama skroz drukčije
Influencerica: Prava stvarnost i ona s Instagrama skroz drukčije

Osim Matee, pozitivnu  sliku o različitostima ženskih tijela nastoji promovirati i plus size manekenka i influencerica Lucija Lugomer (26). Nerijetko na društvenim mrežama ističe kako su celulit, strije i ožiljci normalna ljudska pojava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin