Obavijesti

Show

Komentari 4

Influencericu su pronašli mrtvu

Influencericu su pronašli mrtvu
4

Radnici su uočili njezino golo tijelo uz cestu, a nestala je dan nakon Dana zahvalnosti. Nije imala vidljivih rana, a uzrok smrti još nije utvrđen, navodi se u priopćenju policijske uprave Houston

Influencericu iz Texasa, Alexis Sharkey, pronašli su mrtvu u Hustonu, javljaju strani mediji. Imala je svega 26 godina. Radnici su uočili njezino golo tijelo uz cestu, a nestala je dan nakon Dana zahvalnosti. Nije imala vidljivih rana, a uzrok smrti još nije utvrđen, navodi se u priopćenju policijske uprave Houston.

Njezin profil na Instagramu ima više od 30.000 pratitelja, a Influencerica je objavila stotine fotografija, među ostalim i one na kojima pozira sa suprugom Tomom Sharkeyjem (49) za kojeg se udala prošle godine. Par je navodno imao problema u braku, piše New York Post.

S obzirom na to da su na internetu neki pisali kako je upravo on krivac za smrt supruge, Tom se oglasio na Instagramu.

Influencerica u suzama: 'Hodala sam s rakom na nozi, ljuta sam'
Influencerica u suzama: 'Hodala sam s rakom na nozi, ljuta sam'

- Kad bi moja supruga to vidjela, razočarala bi se u vaše postupke! Svi biste se trebali sramiti! Pomažem istražiteljima i obavljam telefonske razgovore kako bih razjasnio ono što se dogodilo mojoj ženi. Sljedeći put stanite i razmislite! Ne znate sve! - napisao je među ostalim.

Njezina majka Stacey Robinault uvjerena je kako nije riječ o nesretnom slučaju.

- Obitelj je toliko razorena, njezini rođaci, sestre. Ovo je tako teško. Način na koji je pronađena, moje dijete to sebi nikada ne bi učinilo, to nema smisla. Ništa mi ne upućuje na to da je ovo bila nesreća, i ništa mi ne govori da ovo nije njoj učinjeno - poručila je, javljaju tamošnji mediji