Obavijesti

Show

Komentari 1

"INmusic se izborio za svoje mjesto u regiji, što nije lako"

"INmusic se izborio za svoje mjesto u regiji, što nije lako"
15

Vlada Divljan je s Ljetnim kinom svirao na INmusic festivalu, a osvrnuo se na svoju karijeru s Idolima te kako je uopće došao na ideju za suradnju s Ljetnim kinom

VIDEO

Vlada Divljan i Ljetno kino ove su godine na INmusicu bili "kućni bend" te su svirali sva tri dana festivala. Zadnjeg dana svirali su na glavnoj pozornici prije MGMT-a i Pixiesa, a odmah nakon svirke Vlada Divljan nam je ispričao kako im se svidio festival te kako je došao na ideju za suradnju s Ljetnim kinom.

- Ideja se razvila dosta spontano. Max Juričić i ja smo prijatelji već dosta godina, od samih početaka naših karijera. Već ranije, sredinom 80-ih, smo svirali zajedno u jednom projektu - kazao je te je dodao kako su o suradnji razmišljali i ranije, no to se nikada nije ostvarilo. 

- Prije nekoliko godina sam svirao u Zagrebu, a kao gosti su svirali Max i Vlade te su čuli neke moje pjesme, koje su im se svidjele. Nakon toga je predložio da snimamo zajedno pjesme i tako je nastala suradnja. Istovremeno sam od početka vjerovao u taj projekt. Sve te moje pjesme traže višeglasne refrene, a jedna od odlika Ljetnog kina su dobri vokali - rekao je Vlada Divljan. 

"INmusic je odličan, drago mi je da smo ovdje svirali"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komentirao je i kako mu se INmusic zaista svidio, no žao mu je što nije mogao slušati The Black Keys uživo.

- Sve djeluje odlično, pozornica i sve ostalo. Cijeli festival se izborio za svoje mjesto u regiji, što nije nimalo lako. Vrlo mi je drago da smo svirali ovdje, jedino mi je žao što je pala kiša - rekao je Divljan.

Osvrnuo se i na svoju karijeru s Idolima te je istaknuo da je u samim počecima njihovog sviranja sve pratila euforija.

- Tek smo počinjali i jako brzo smo postali popularni. Ja sam s tom svojom nekom publiku zaista zadovoljan - kazao je te je dodao kako je i prije dosta nastupao na festivalima. Vlada Divljan kaže da je jedno vrijeme živio u Australiji, a nakon toga u Austriji te je svirao na mnogim mjestima, uključujući i Exit festival. S Ljetnim kinom planira i dalje svirati, no kaže da o albumu nisu posebno razgovarali. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje