Obavijesti

Show

Komentari 8

Inženjer šumarstva dobio 40 bodova: 'Sve je bilo odlično!'

Inženjer šumarstva dobio 40 bodova: 'Sve je bilo odlično!'
7

Za goste je pripremio jela naziva Lička klasika, Meso prelazi u vegetarijance i Kad voće poludi. Atmosfera nije bila opuštena kao prijašnjih večeri, ali uz neke sitne zamjerke, gostima se svidjela večera

VIDEO

U sredini tjedna u Večeri za 5 na selu iz Gospića domaćin je bio inženjer šumarstva Robert, koji je kuhao u svojoj vikendici u mjestu Bužim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Božo 00:59

Domaćin je u prirodi dočekao goste s rakijama od šljiva i trešanja te im ponudio da probaju listić od čuvarkuće, što je dobro za zdravlje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marijan je probao, Robert je također uzeo jedan listić, a Ivana i Josip su se šalili kako je čuvarkuća najpotrebnija Robertu jer je dobra za smirenje.

- Bila mi je fina rakija od trešnje - rekla je Jelena, a Marijanu je komentirao da mu je šljivovica bila dosta dobra.

Robert je prvo poslužio nareske i sir, a Jelena je rekla: 'Klasično ličko predjelo, lijepo je izgledalo. Najviše mi se svidio sir škripavac, kao i ostalih večeri.' Gosti su se jako zabavljali za stolom tuckajući se jajima, sve im je bilo ukusno, Josip je pohvalio pršut, no Ivana je komentirala kako im je bilo malo nezgodno jesti zato što je domaćin odmah stavio i duboke i plitke tanjure.

Uvod u glavno jelo bila je povrtna juha. Čim je kušao, Josip je komentirao kako je jako dobra, a Marijan dodao:

- Juha mi se jako svidjela, iznad prosjeka, bila je ukusna i prijala je nakon ovih suhih jela i puno mesa, baš mi je odgovarala.

Marijan je grabio još jednom, Ivani je juha također bila fina, no komentirala je kako je Robert trebao ipak staviti domaće rezance da bi Jelena zaključila: 'Inače volim juneću juhu, ali ova bez mesa je bila stvarno fina.'

Domaćin je potom poslužio svinjetinu s krumpirom i povrćem ili kako je rekao - lažnu peku.

 - Povrće se lijepo osjetilo, meso je bilo dobro - rekla je Jelena, a i Marijanu je također sve bilo ukusno iako bi volio da je bilo još povrća. Josip se šalio kako mu je bilo dobro zato što je bio gladan, a Ivana dodala: 'Mekano je bilo, ali ne kao što Robert kaže - a la peka, to meni nije približno peki'.

Za desert je domaćin poslužio voće sa šlagom uz kupinovo vino. Ivana je komentirala kako ima previše šlaga, a Robert je svima rekao da ga maknu ako im ne odgovara. Marijanu je također bilo previše šlaga, no Jelena nije imala zamjerki: 'Voće uz dodatak šlaga, jako lijepo'.

Robert je gostima na dar dao praznu bocu, a najviše se čudio Josip: 'Mogao je barem rakiju natočiti, a u kući ima pun šank pića!' Potom je svakom gostu dao lažnu novčanicu od 500 eura da bi ih naposljetku domaćin zasvirao harmoniku i svi su zapjevali, a Marijan mu se pridružio na gitari.

 

Gledatelje naljutili kandidati koji su dali niske ocjene Ines: 'Ljubomorni su, bila si odlična'
Gledatelje naljutili kandidati koji su dali niske ocjene Ines: 'Ljubomorni su, bila si odlična'

Robert je za svoju večeru dobio maksimalan broj bodova, svi su sve pohvalili, a Josip je zaključio: 'Sve je bilo odlično, domaće i ličko!'

Sutra kuha Jelena, a hoće li ona biti odlična domaćica poput prethodnih kandidata - ne propustite pogledati u novoj epizodi Večere za 5 na selu od 20.15 sati na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO: TANJA IZ BIG BROTHERA PRISJETILA SE NEUSPJEŠNOG PLESA

.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'