Obavijesti

Show

Komentari 86

Ira: Sve ostaje isto; Đurđević: S Indirom više ne razgovaram

Ira: Sve ostaje isto; Đurđević: S Indirom više ne razgovaram
1

Osnivač benda kaže da će uskoro potražiti nove članove jer želi nastaviti s radom grupe. Objasnio je da se s pjevačicom dogovorio o razlazu, no od tada se nisu vidjeli ni čuli

VIDEO

Da je Indira Levak (43) odlučila napustiti Coloniju prije dvadesetak dana, nije znao nitko u izdavačkoj kući dance grupe. Pjevačica je razgovarala o svom odlasku samo s osnivačem Borisom Đurđevićem (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

- Colonia se nije raspala, ona postoji i dalje s obzirom na to da sam osnivač grupe, vlasnik brenda Colonia, autor glazbe i tekstova svih pjesama, stoga mogu raditi s tim što hoću - rekao nam je glazbenik. Đurđević tvrdi da će grupa i dalje djelovati, a najavljuje da je počeo razmišljati o tome da u bend pozove nove članove. O Indirinim planovima u solo karijeri ne zna puno.

- Otkako smo se dogovorno rastali prije dvadesetak dana, prestali smo razgovarati. Ništa ne znam o Indirinim planovima - rekao je Đurđević. Pjevačica je rekla da je dugo razmišljala o samostalnoj karijeri te se oprostila od grupe, a sutradan je obožavatelje zbunila tvrdnjom da se na bini neće puno toga mijenjati.

- Ista energija, ista ekipa na pozornici, samo dodajem svježe glazbene ideje cijelom doživljaju - tvrdi Županjka. Proteklog se vikenda pohvalila fotografijom s nastupa u Čemincu, gdje je pozirala s plesačicama, koje su je pratile na koncertima, no ničim nije dala naslutiti kako joj je to posljednji nastup u ulozi pjevačice Colonije. 

Od trija do solerice: Indira tvrdi da je o samostalnoj karijeri dugo razmišljala, no odlaskom je ipak šokirala fanove

Da su odnosi u bendu narušeni, dalo se naslutiti u listopadu 2014., kad je grupu napustio Tomislav Jelić Kameni (44). Nakon što je 18 godina instrumentalima pratio Indiru, organizirao koncerte te s Đurđevićem radio aranžmane pjesama, Kamenom je prekipjelo nakon što su se u poslove grupe navodno počeli miješati supružnici Borisa i Indire. 

Nedugo nakon što se Đurđević vjenčao s ekonomisticom Valerijom Novak (34), povjerio joj je pisanje tekstova za svoju glazbu. Upravo je Colonia zbog Valerijinih stihova te Borisove glazbe zadužila nominaciju za pjesmu 'Zlatni dvori'  koja konkurira za ovogodišnju nagradu Cesarica za hit godine.

namjestaj

- Nezahvalno je razmišljati unaprijed o nagradama, no ako pjesma koju je Colonia otpjevala sa Sinovima ravnice bude nagrađena, moja supruga i ja ćemo kao autori ići na dodjelu nagrada - rekao je glazbenik. 

Binu zamijenila uredom

Indira se također u svom drugom braku, s bivšim bodybuilderom Miroslavom Levakom, počela zanimati za projekte izvan glazbe. Supružnici su prije dvije godine počeli dizajnirati vrtni namještaj pod imenom grupe Colonia. Ubrzo je bivši bodybuilder otvorio teretanu i opremio je spravama za vježbanje koje je sam osmislio. Kako bi privukao klijente u svoju oazu za pumpanje mišića, supruzi je organizirao ondje proslavu 41. rođendana.

Kameni nije u vezi s ex kolegama

Otkad je otišao iz Colonije, Tomislav Jelić Kameni nije se družio s nekadašnjim kolegama. Počeo se baviti organizacijom manifestacija, a Indira je najavila da će se više posvetiti dizajniranju namještaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu