Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkrila: 'Nakon Fonda ostala sam sama sa psom i pilama' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 27

Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkrila: 'Nakon Fonda ostala sam sama sa psom i pilama'

Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkrila: 'Nakon Fonda ostala sam sama sa psom i pilama'
11

'Ostajem sama s pilama i pumpama za bunar, a na godišnji ću sa svojom pesicom na pet dana. To je sve od ljubavi, pas i ja zauvijek', rekla nam je Irena Slopšek

VIDEO

Odustala sam od ljubavi. Nisam mlada ni stara, bogata ni siromašna i nitko me neće. Naučila sam sve o alatima i farmerskim poslovima jer radim u takvoj trgovini, ali me ni farmeri više ne žele, govori nam Irena Slopšek, kandidatkinja nekoliko sezona 'Ljubav je na selu'. Nakon kraha braka s Kameruncem Fondom, za kojeg se udala nakon 16. sezone prethodno spomenutog showa, izgubila je vjeru u ljubav.

Pukla ljubav! Irena iz 'Ljubav je na selu' i Kamerunac Fondo se razvode: 'Ne volim biti druga!'
Pukla ljubav! Irena iz 'Ljubav je na selu' i Kamerunac Fondo se razvode: 'Ne volim biti druga!'

- Ostajem sama s pilama i pumpama za bunar, a na godišnji ću sa svojom pesicom Leom na pet dana. To je sve od ljubavi, pas i ja zauvijek - ističe te dodaje: 'Kad dođem u starački dom, možda promijenim mišljenje. Zavedem dedu od 90 godina i počnem vjerovati u ljubav.

Kad smo je pitali hoćemo li je gledati u novoj, 17. sezoni 'Ljubav je na selu', odgovorila nam je kratko:

- Gledatelji će biti zadovoljni.

Irena iz 'Ljubav je na selu' je na Uskrs bez Fonda: 'Ne znam kako on to slavi, moram se raspitati'
Irena iz 'Ljubav je na selu' je na Uskrs bez Fonda: 'Ne znam kako on to slavi, moram se raspitati'

Posljednji put gledali smo je u 16. sezoni showa, u kojem je sreću tražila kod farmera Radoslava Biskupovića u Dugom Ratu. Iako ju je vodio na romantično putovanje, između njih se nije rodila ljubav. Ipak, ljubav je kasnije pronašla s Fondom. Upoznala ga je preko društvenih mreža, a kasnije i u Yaoundéu, glavnom gradu Kameruna.

- Bila sam tamo deset dana. Oduševila sam se. Svidjeli su mi se hrana, perike i kosa koja je puno jeftinija nego kod nas - otkrila nam je bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu'.

Irena Slopšek

Mjesecima su dijelili ljubav na daljinu. Strpljivo je čekala da joj se dragi preseli u Zagreb... Slala mu je poruke, šalila se, a on je odjednom postao hladan.

- Rekla sam mu da sam upoznala nekoga. Zanimalo me kako će reagirati, a njegova je reakcija bila napad na mene - da sam ja njegovoj curi pisala poruke i napadala je, a nisam to imala pojma. Dakle, tako sam saznala da ima nekoga, a ja ne volim biti druga, niti ne volim uzimati muškarca drugoj, a onda sam saznala da ima malo dijete - ispričala je u svibnju za RTL.

Nakon toga je počela razmišljati o razvodu.

- Pričala sam s policajcem i rekao mi je da moram na sud i predati zahtjev za razvod te da ćemo to riješiti bez problema jer nemamo ništa zajedničko. Znam kako u Hrvatskoj sve funkcionira, no nisam sigurna kad je ovako - govorila je.

Irena Slopšek u novoj avanturi: 'Vratila sam se mami i radim kod Sirijaca. Hrvati me ne žele'
Irena Slopšek u novoj avanturi: 'Vratila sam se mami i radim kod Sirijaca. Hrvati me ne žele'

U ožujku je trebala ići kod supruga u Keniju. Trebali su se vidjeti nakon dugih šest mjeseci i započeti svoju ljubavnu priču, no zbog njegove bolesti sve je 'palo' u vodu.

- Dobio je typhoid (trbušni tifus, op. a.), bolest sličnu malariji, koja se dobije od voća i vode, pa ne idem kod Fonda. A i na karti sam pročitala da se čeka 16 sati u Turskoj, to su mi dvije odrađene smjene, tako da ne bih, hvala - govorila nam je ranije.

Kasnije su izgladili sve nesporazume. 

- Nismo se bili čuli par dana. Odjavila sam stan i vratila se mami. Fondo želi lijep i lagodan život i zbog toga putuje kako bi nam to omogućio. Sretna sam i strpljivo čekam da Fondo dođe. Ne zna se kad će doći. Bitno je da se opet stalno čujemo i gledamo preko WhatsAppa - govorila nam je Zagrepčanka.

Tad je počela raditi u obiteljskoj tvrtki Sirijaca. 

- Hrvati me nisu htjeli zaposliti. Bila sam na probnom radu u dvije firme, na različitim intervjuima za posao. Imam opširan životopis i ništa mi nije teško raditi. Sad radim u administraciji. Sirijci su me prihvatili kao svog člana obitelji. Oni su duše od ljudi. Totalno drugačiji od naših. Svi smo jednaki. Puno radimo, ali se i puno smijemo. Našla sam afričku ljubav i posao kod Sirijca - isticala je dobro raspoložena Irena.

Irena iz 'Ljubav je na selu' za 24sata: 'Razmišljam o razvodu, možda se opet prijavim u show'
Irena iz 'Ljubav je na selu' za 24sata: 'Razmišljam o razvodu, možda se opet prijavim u show'

Par je, nakon vjenčanja u Kamerunu, na Valentinovo trebao imati i ono u Hrvatskoj. No umjesto raskošne zabave, odlučili su imati skromni ručak s obitelji i prijateljima, a sav novac namijenjen za svadbu darovati Bahri Zahirović, Ireninoj kolegici iz 'Ljubav je na selu', za kupnju doma.

- Bahra samo želi svoju kućicu, krov nad glavom. Nije lako živjeti u podstanarstvu, znam to iz vlastitog iskustva. Vrlo smo dobre prijateljice i, kad sam Fondu ispričala njezinu situaciju, složio se s tim da umjesto svadbe imamo ručak - rekla nam je Irena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO