Show

Komentari 7

Iron Maiden dolazi u Zagreb: Spremaju spektakl u Areni!

Iron Maiden dolazi u Zagreb: Spremaju spektakl u Areni!

Ulaznice kreću u prodaju 6. prosinca u 10 sati te će se moći kupiti putem sustava Eventim. Za članove fan kluba Iron Maiden bit će pretprodaja karata,, a potvrđen je i nastup benda Lord Of The Lost. Maidena

Iron Maiden najavljuje nastavak europskog dijela turneje Legacy Of The Beast 2022. Na listu već potvrđenih nastupa dodano je još šest gradova, uključujući i Arenu Zagreb gdje će zasvirati 22. svibnja 2022. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sljedećeg ljeta konačno ćemo moći nastaviti turneju Legacy of the Beast po europskim arenama i stadionima, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. te nakon toga dvaput odgađana! Oduševljeni smo što smo bili u mogućnosti dodati nastupe u velikim istočnoeuropskim gradovima, uključujući i Ukrajinu gdje nikada nismo svirali. Napravit ćemo nekoliko promjena u produkciji i set listi kako bismo uključili neke pjesme s našeg novog albuma Senjutsu pa će tako nastavak turneje Legacy Of The Beast iz 2022. biti još uzbudljiviji i spektakularniji od hvaljenog originalnog showa - rekao je Rod Smallwood, menadžer benda i dodao:

Iron Maiden

- Možete biti sigurni da ćemo i dalje svirati sve 'hitove' i da ćete moći vidjeti sve ključne elemente originalne turneje poput Spitfirea, Icarusa, Hella, bacače vatre, pirotehnike i ostalog! Samo ćemo malo sve prodrmati, a Trooper Eddie će dobiti ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu 'svijetu' koji dodajemo.

Ulaznice kreću u prodaju 6. prosinca u 10 sati te će se moći kupiti putem sustava Eventim. Kao i uvijek do sad, za članove fan kluba Iron Maiden održat će se ekskluzivna pretprodaja, a potvrđen je i nastup benda Lord Of The Lost. Maidena.

Iron Maiden concert in Berlin

Najčitaniji članci