Obavijesti

Show

Komentari 105

Iskrena Severina: Koliko sam sretna? Ocjena deset od deset

Iskrena Severina: Koliko sam sretna? Ocjena deset od deset
6

Pjevačica je gostovala na Anteni Zagreb. U intervjuu s Ivanom Mišerić otkrila je neke detalje o sebi. Kaže da je dobra majka, žena i domaćica. Trudnoću nije planirala

VIDEO

Prva pjesma koju je Severina odabrala bila je pjesma Amy Winehouse 'Back to Black'.

- Ja volim sve ove pjevačice koje su malo 'preko crte otišle'. Ove koje posrću. Nažalost Amy se nije ustala. Bila sam na njenom posljednjem koncertu u Beogradu. To je bio najbolji koncert koji sam ja gledala jer se na toj sceni događao život jedne mlade osobe koja uopće nije mogla ni govoriti, a kamo li pjevati. Kako je izašla na scenu odmah je pala i onda su neki pokraj mene komentirali: 'Joj ona to sve glumi'. Ja sam si mislila: 'Bože kako ljudi ne razumiju'. Ona se makla s tog stagea za pola sata, i onda su počeli zvižduci, a ja sam počela plakati. Ispred mene se nije događao samo koncert ispred mene se događao jedan reality show gdje glavna zvijezda apsolutno nije htjela sudjelovati u tome. To je za mene bio jedan od najtužnijih, najljepših, najistinitijih i najiskrenijih koncerata koji sam vidjela - ispričala je Severina. 

Doznali smo i to da Severina iz sličnih razloga voli i Pink te Rihannu pa je poželjela čuti i njenu pjesmu 'Stay'.

Ivanu je zanimalo u čemu je po vlastitom mišljenju Severina dobra, osim naravno u glazbi. 

'Dobra sam majka, žena i domaćica'

- Kad hoću dobra sam kuharica. Ali samo kad hoću, i u stvari samo kad imam vremena. Dobra sam u reproduciranju jela na prvu, kad mi netko pokaže odmah mi ispadne dobro. I to nekih egzotičnih jela tipa juha od buće sa škampima i kokosom. Mislim da sam iskoristiva u glumi i svemu što ima veze sa scenom, ali neću početi plesat balet majke mi. Ima još nekih stvari gdje sam dobra, ali nisu za radio. Dobra sam majka, žena i domaćica - otkrila je Severina. 

Ivana je vrlo izravno Severinu pitala i je li sretna osoba te na ljestvici od jedan do deset koliko. 

- Deset od deset. Zato što nemam više vremena da bude manje. Otplakala sam na sve Balaševićeve pjesme odavno, priznala je uistinu dobro raspoložena Severina koja danas slavi svoj 41. rođendan.

U tom je tonu Severina priznala i neke druge svoje stavove i razmišljanja koji ju vode kroz život.

- Rođenje sina mi je najveseliji trenutak u životu. Sve ostale prijelomne trenutke ubrajam nekako u život. Prijelomnih trenutaka zapravo nema. Sve je to život koji ti donosi i lijepe i ružne stvari. Važno je da od tih ružnih nešto naučiš. Što ja naravno nikad ne naučim. Od lijepih da zadržiš pozitivu i da te samo i dalje ljubav pokreće. Meni su se najbolje stvari događale spontano ili instinktivno - rekla je Severina. 

'Privatni  život ne možete planirati'

Ivanu je u tom trenutku zanimalo i je li Severina planirala svoju trudnoću.

- Ne možete to planirati. Imala sam tu sreću što je Milan od prvog dana htio dijete. I naravno ja sam se i u to zaljubila zato što to obično jako želi žena. Mi nismo tada bili dugo zajedno.  I to je stvarno sreća da ti se stvari tako poklope i da se sve tako dogodi. Normalno mi je uvijek bilo u životu da planiram taj poslovni dio, ali privatni ne možete planirati jer to nije ljepota života. Kad bi znali sve što će vam se dogoditi u životu bilo bi strašno dosadno tako živjeti - zaključila je pjevačica i otkrila koji joj je jedan od najdražih rođendanski darova. 

- Moju prvu pjesmu je napisao Zdenko Runjić. Snimku te pjesme ja više nikad nisam čula. Ta je vrpca ostala negdje na Hrvatskom radiju. Prije jedno četiri ili pet godina javio se jedan čovjek da prodaje jednu vrpcu. Ja sam si mislila 'O moj bože, ne opet!', međutim to je bila magnetofonska stara vrpca. On je to iskopao iz smeća i htio je to dati na Internet na prodaju. I onda se javio moj menadžer Tomica Petrović i kupio mi to za rođendan - otkrila je pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.