Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
141 komentara

Ismijavaju DiCaprijevu curu: 'Mama ti je mlađa od dečka...'

Obavijestite policiju ako vidite da se Leo mota oko srednje škole, našalili su se fanovi. Glumac je inače poznat po tome što voli manekenke, osobito one mlađahne

Foto: Instagram
141 komentara

Glumac Leonardo DiCaprio (44) i argentinska manekenka Camila Morrone (21) započeli su vezu krajem prošle godine. Trenutačno par uživa u ljetovanju po Italiji, a Camila fanove posebno uveseljava svojim fotografijama na kojima DiCaprija nema. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- To je Italija. Mogu biti dramatična - istaknula je manekenka pokraj fotografije u tigrastom pareu. Obožavatelji su komentirali kako su ponosni na Lea što je 'uhvatio ovakvu ljepoticu'. Ostali su se okomili na manekenku jer je u vezi s 23 godine starijim glumcem istaknuvši da je Camilina mama mlađa od DiCaprija. 

- Obavijestite policiju ako vidite da se Leo mota oko srednje škole - našalili su se fanovi. Neki su zaključili da manekenka koristi DiCaprija kako bi se probila u glumačkoj karijeri, ali to joj neće uspjeti. Obožavatelje je zanimali i da li Leonardo fotografira Camilu i poželjeli su paru da uživaju te zanemare ljubomorne komentare. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Fanovima se od tigraste kombinacije više svidjela ona u kojoj je manekenka u crvenom badiću te je stavila svoj bujni dekolte u prvi plan. Camila je napisala pokraj slike da je sretna jer žene podupiru jedna drugu i da su zajedno moćne. 

- Drago mi je što se žene međusobno podupiru, a posebno sam sretan što ti bikini baš ne podupire grudi - našalio se obožavatelj. DiCaprio je poznat po svojoj ljubavi prema manekenkama, osobito mlađahnima, a do sada je najviše ljubio Viktorijine anđelice. Bio je u vezi s Gisele Bundchen (38), Bar Refaeli (33), Naomi Campbell (48), Tori Garrn (26), Erin Heatherton (29) i mnogim drugima. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Njegova najveća ljubav navodno je bila manekenka Kristen Zang (44) s kojom je Leo bio dvije godine u vezi. Ona ga je ostavila jer je smatrala da je nezreo te joj je smetalo što ga svugdje prati skupina manekenki. 

CAN, Toronto Film Festival | Autor: EXPA/PIXSELL Foto: EXPA/PIXSELL

VIDI OVO: Polu pornići: Filmovi s najviše golotinje.

Naši partneri pišu
Message