Show

Komentari 189

Haljina Kristine Mandarine: Jel to krojač štedio na materijalu?!

Haljina Kristine Mandarine: Jel to krojač štedio na materijalu?!

Odjenula je Kristina Mandarina bijelu haljinu koja je pokrila samo 'škakljive' dijelove. Mini haljina pokrila joj je grudi i stražnjicu, a uz njih je iskombinirala visoke srebrne čizme

Kristina Penava (20), poznata kao Kristina Mandarina, za doček se nije samo zabavljala već i radila. Bila je gošća kluba u kojem je nastupala folk pjevačica Anabela (44). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristina je odjevnom kombinacijom privlačila pažnju. Odjenula je bijelu haljinu koja je pokrila samo 'škakljive' dijelove. Mini haljina pokrila joj je grudi i stražnjicu, a uz njih je iskombinirala visoke srebrne čizme. 

Kristina i inače odijeva oskudne kombinacije, pogotovo one s dubljim dekolteom kako bi istaknula atribute. 

Otkako su je zamijetili na štandu kako prodaje mandarine, Kristina je na društvenim mrežama prikupila oko 50.000 pratitelja. S njima redovito dijeli trenutke iz života, koji se većinom sastoji od noćnih izlazaka po klubovima. Za Božić je uživala u zagrebačkom klubu u centru grada, a potom šetala adventom na Zrinjevcu. 

Nedavno se pohvalila kako je ponovno išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Video novih usnica objavila je na društvenoj mreži, a fanovima je poslala sočnu pusu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci