Show

Komentari 105

Tako mlade, a tako napumpane: Hana i Mandarine trče pod nož

Tako mlade, a tako napumpane: Hana i Mandarine trče pod nož

Tek su zagazile u dvadesete, a Kristina Mandarina i Hana Rodić odlučile su 'popraviti' dijelove tijela. Nakon što su stavile silikone i povećale grudi, na red su došle i usnice

Nije tajna da su brojne Hrvatice otišle pod nož kako bi nešto na sebi popravile, a nedavno je o tome progovorila Kristina Penava (20), svima već znana kao Kristina Mandarina iz Zagreba. Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj pohvalila se korekcijom usana koje je znatno povećala hijaluronskom kiselinom i dodatno naglasila ružem.

Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Video novih usnica objavila je na društvenoj mreži, a fanovima je poslala sočnu pusu. Osim većih usnica, Kristina je popravila i grudi, pa se sad može pohvaliti zavidnom peticom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mnogi Kristinini pratitelji smatraju kako je ona premlada da se već s 20 godina podvrgne takvim zahvatima, a ista priča je i s reality zvijezdom Hanom Rodić (21) za koju mnogi smatraju da se unakazila filerima u usnicama.

- Jedna usnica mi je bila malo veća, pa sam išla na popravak. Neki su skužili, a neki ne - izjavila je Hana koja je otvoreno progovorila i o operaciji grudi zbog koje je potegnula sve do Turske. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam htjela pretjerati s veličinom iako neki kažu da sam trebala veće, a neki manje silikone. Ipak, najbitnije je da sam zadovoljna. Stavila sam okrugle iako izgledaju manje prirodne, ali da nisam htjela plastični izgled ne bih niti otišla na operaciju - priznala nam je Hana.

Najčitaniji članci