Obavijesti

Show

Komentari 99

Istražuje ga FBI: Procurili svi detalji svađe Brada i Maddoxa

Istražuje ga FBI: Procurili svi detalji svađe Brada i Maddoxa
1

Incident u privatnom zrakoplovu ipak se dogodio, a svjedoci sada tvrde kako se Brad posvađao sa svojim sinom Maddoxom, no ipak navode da su navodi o nasilju pretjerani i izmišljeni

VIDEO

Iako se jučer oglasila losanđeleska policija i tvrdila kako Brad Pitt (52) nije pod istragom zbog zlostavljanja djece, FBI je izdao priopćenje i priznao kako se bavi tim slučajem.

- Vezano za vaš upit o incidentu u privatnom zrakoplovu, konkretno u zrakoplovu koji je provozio gospodina Brada Pitta i njegovu djecu, FBI će nastaviti prikupljati činjenice i procjenit će je li ovom slučaju potrebno otvoriti federalnu istragu - prenosi Dailymail.

Incident u avionu ipak se dogodio te se Brad posvađao sa svojim sinom Maddoxom (15), no izvori sad tvrde kako su navodi o verbalnom i fizičkom nasilju 'pretjerani i izmišljeni'. Sukob je nastao zbog nepoznatih razloga, a mediji su pisali kako je u dvorištu obitelji Jolie-Pitt gdje se Brad trenutno nalazi viđen i policijski automobil. Angelina je s djecom odsjela u unajmljenoj kući u Malibuu.

PA/Pixsell

Glumac se u privatnom zrakoplovu u kojem je s obitelji letio iz Francuske u Ameriku, napio i počeo se svađati s Maddoxom. Tijekom cijelog leta je 'divljao', a s takvim ponašanjem nastavio je i kada je avion sletio te je pokušao napustiti aerodrom u kamionu za gorivo. Tijekom leta netko je iz aviona anonimno nazvao socijalnu službu, koja je onda dočekala obitelj Jolie-Pitt na pisti te su odmah s njima obavili razgovor.

Iz FBI-ja su objasnili da se oni bave slučajem zato što se incident dogodio tijekom leta pa zbog toga policija u Los Angelesu nema nadležnost.

Iako se smatralo da je Angelina Jolie (41) rastavu htjela zbog Bradovog preljuba, čini se kako je glumicu ipak razljutilo ponašanje supruga prema njihovom sinu. Naime, ona je odmah sljedeći dan, nakon incidenta u avionu, obavijestila Brada da je među njima gotovo te predala papire za razvod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima