Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Ištvan Varga u polufinalu showa plesao je bolestan

Ištvan je prije nastupa bio na infuziji i Franka se zabrinula za svog partnera. Smanjit će trajanje svojih treninga jer je plesaču pao imunitet...

HRT
Foto: HRT
13 komentara

Nisam očekivao ulazak u finale jer do sada nisam imao pojma o plesu. U show sam ušao kao prazna stranica papira, a Ana me kao dobra učiteljica svemu naučila, rekao nam je Gordan Kožulj (31) nakon što je u polufinalnoj emisiji “Ples sa zvijezdama” izborio finale. Plivač prepušta gledateljima da odluče o pobjedniku, a njemu je samo bitno da se još jedanput zabavi.
- Teško je prognozirati hoćemo li pobijediti. Franka je mlada, lijepa i simpatična, a i gledatelji su već jedanput glasali za nju u drugom showu i pobijedila je - smatra Gordan. Konkurentski par Franka Batelić (17) i Ištvan Varga (27) smanjit će treninge na jedanput na dan po tri sata. Ištvan se razbolio zbog 12-satnih treniga što s Frankom, što sa svojom partnericom Gabrijelom. Pao mu je imunitet pa je u subotu poslijepodne prije nastupa primio infuziju s vitaminskim koktelom.
- Prije generalne probe dobio sam dozu vitamina koja me držala četiri sata na nogama jer inače ne bih mogao otplesati - kaže Ištvan, koji je cijelu nedjelju proveo u krevetu. Franka ne razmišlja o pobjedi. Drago joj je što ju je Ištvan naučio plesati.
- Svakako da bi pobjeda bila lijepo sjećanje na show. Dat ćemo sve od sebe kao i do sada - kaže Ištvan.

GLEDATELJI NISU SPASILI ANU I NICOLASA
Ovo je bilo prekrasno iskustvo, rekla nam je Ana Ugarković (38) nakon što je ispala iz showa. Iako je bila miljenica gledatelja, žiri joj je dao loše ocjene, no kritike su bile nešto blaže. Ana se najviše veseli što je naučila plesati.

GORDAN ĆE PUNO VJEŽBATI
Ana Herceg (23) i Gordan Kožulj plesat će passo doble, slowfox i čarlston. Cijeli će tjedan puno trenirati kako bi što bolje plesali.

Naši partneri pišu
Message