Show

Komentari 14

Iva oduševila večerom: Od jela do atmosfere sve je bilo odlično

Iva oduševila  večerom: Od jela do atmosfere sve je bilo odlično

Simpatična Iva zaista se potrudila oko pripreme večere te je pazila na svaki detalj – od spremanja ukusnih jela, dekoracije do veselog iznenađenja za kraj. Već po samom dolasku na večeru gosti su primijetili kako je domaćica opuštena i vesela

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se okupila u Kutini kod najmlađe domaćice tjedna Ive Mikulete, koja je svojim specijalitetima osvojila nepca protukandidata pa dobila visoke ocjene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Simpatična Iva zaista se potrudila oko pripreme večere te je pazila na svaki detalj – od spremanja ukusnih jela, dekoracije do veselog iznenađenja za kraj. Već po samom dolasku na večeru gosti su primijetili kako je domaćica opuštena i vesela pa se takva atmosfera nastavila kroz druženje. Iva je za predjelo ponudila Moslavačke vanjkuše – punjene jastučiće omotane sa špekom. 

- Izgledalo je zanimljivo jer tako nešto još nisam jeo - pohvalio je Ivan te su svi komentirali dekoraciju jela i dobar okus. 

Za glavno jelo je poslužila punjeno meso s roladicom od krumpira, koje je opet dobilo same pohvale za prezentaciju, ali i za okus.

- Primamljivo, lijepo dekorirano na tanjuru, posloženo, baš profesionalno. A okus jela je bio božanstven! - kazao je Mihael, kojeg su za stolom hvalili da izgleda kao holivudski glumac Bradley Cooper. 

Nakon što je domaćica poslužila desert, moslavački Bradley Cooper je bio oduševljen slasticom: „Izgleda za deset plus!“ rekao je Mihael, a Anici su bila puna usta okusa pa izgleda da je Ivin desert od čokolade i maline bio pun pogodak. Za kraj večere domaćica je začinila atmosferu tamburašima, a onda je krenula pjesma i ples do kasnih sati. Veselu zabavu na kratko je prekinulo ocjenjivanje, a visoki bodovi bili su u skladu svega onoga što su kandidati komentirali tijekom večere.

- Moja ocjena je deset jer mi je sve bilo prelijepo, odlično!- pohvalila je Anica, a desetku joj je dao i Mihael. Ivan je Ivi dao ocjenu 9 zbog suhe rolade od krumpira, a Dean joj je dao ocjenu 7 jer mu se nije svidio koktel uz desert. Tako je Iva ukupno zaradila 36 bodova i prešla u vodstvo. 

Hoće li Iva ostati na prvom mjestu ili će sutra Mihael gostima pripremiti bolju večeru – pogledajte u srijedu u 20.15 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S TEREZOM KESOVIJOM: