Obavijesti

Show

Komentari 137

Iva: Prijatelji moji, pomozite! Stipe: Ona je jako loša majka!

Iva: Prijatelji moji, pomozite! Stipe: Ona je jako loša majka!
7

Iva Majoli, Stipe Marić i njihovi roditelji bili su na policiji na obavijesnom razgovoru. Morali su ići zbog Stipine prijave da mu je Iva prijetila kako će ga pojesti mrak

VIDEO

Stipe Marić  (31) Ivu Majoli (34) zbog nebrige za kćer Miju (5) prijavio je centru za socijalnu skrb. Iva i Stipe, ali i njihovi roditelji bili su na policiji na obavijesnom razgovoru. Morali su ići zbog Stipine prijave da mu je Iva prijetila kako će ga pojesti mrak. 

Doznali smo to od Marićeva prijatelja.  Stipin prijatelj kaže kako se požalio da je Iva loša majka. Tvrdi da nakon što se Stipe iselio, u stan se privremeno uselila Ivina prijateljica Idora Hegel sa suprugom Jakšom Mrčelom. Oni su brinuli o Miji dok je Iva izlazila s 'novom simpatijom' Denisom Popovićem (40).

Iz stana na zagrebačkom Trgu bana Jelačića Stipe iselio se 4. veljače, dan prije nego što se Iva Majoli vratila s puta. Sa sobom je ponio dva kofera.

- Cijela situacija otišla je predaleko. Mogu samo reći da kao prijatelj pokušavam pomoći. Svaki razvod je težak - kaže Idora. 

Ivin otac Stanko ništa nije htio komentirati: 'Ležim, spavam, odmaram'. Ivin brat Dado rekao je da on nije bio na policiji.

Dossier Majoli pročitajte u 24sata Expressu koji izlazi u petak.

Napala suprugu bivšeg 'dečka'

Kurvo, zašto me daješ u novine!, napala je kreatorica Ivana Omazić još zakonitu suprugu Denisa Popovića, Ivanu Bilan. Denis je sad 'simpatija' tenisačice Ive Majoli.

Ispričao nam je to prijatelj dizajnerice. Omazić (39), tvrdi naš izvor, prošlog je ljeta bila u vezi s Denisom Popovićem. Krstarili su Jadranom. Kad je Denis 'počeo simpatizirati' Majoli, njegova supruga Ivana Bilan (35) iz kompjutora mu je navodno ukrala fotografije s Ivom na skijanju i dala ih tjedniku, dodaje njen prijatelj. U tekstu se spominje i da se Omazić nakon prekida s Denisom spetljala s njegovim bratom Žarkom. Dizajnerica koja je radila za francusku modnu kuću Celine i Denisova supruga Ivana posvađale su se u restoranu u Zagrebu. Prijatelj dizajnerice tvrdi da je Bilanica došla s 'novom simpatijom' kojeg opisuje kao 'stokilaša'.

Kad ju je Omazić napala, Bilanica je navodno nasrnula na nju. Pokušala ju je zaustaviti kreatoričina prijateljica, ali ju je Bilan udarila. Zajednički prijatelj Majolice i Omazićke Hamed Bangoura zgrožen je situacijom. Kako piše Jutarnji list, incidentu u restoranu kad je Omazić vrijeđala i pljuvala Ivanu Bilan, navodno je svjedočio i Ivan Gotovac, ekonomski stručnjak i brat bivšeg supruga Simone Šajn, Ante Gotovca.

Supruzi plaća alimentaciju i ostavio joj je dva stana?

Denis Popović i Ivana Bilan imaju kćer s kojom se često igrala Ivina kći Mia (5). Bilan je Popoviću početkom veljače za doručkom bacila tanjur u glavu. On je pobjesnio i uhvatio je rukama za vrat. Navodno ga je napala jer je saznala da je u vezi s Ivom Majoli. Popović, govori se, supruzi uredno plaća alimentaciju za dijete, a dao joj je navodno i dva stana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...