Show

Komentari 38

Iva Šarić hvali svog Petkovića, a Anđela je bijesna na navijače

Iva Šarić hvali svog Petkovića, a Anđela je bijesna na navijače

Nakon veličanstvene Dinamove pobjede na Instagramu su se javile bivše i sadašnje djevojke nogometaša. Iva Šarić presretna je zbog dečka Brune Petkovića, a Anđelu Šimac naljutili su vatrometi

Dinamo je velikom pobjedom protiv Tottenhama, rezultatom 3:0 izborio četvrtfinale Europske lige. Ispred Maksimira okupili su se Bad Blue Boysi koji su neumorno navijali još od kraja 90. minute kad su se čuli prvi uzvici ispod sjeverne tribine, a osim Boysa, slavilo se diljem Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je, čini se, zasmetalo sinjskoj manekenki Anđeli Šimac (25) koja je na Instagramu objavila Story na kojem nije skrivala ljutnju i napisala:

- Okej, Dinamo je pobjedio, ali, dragi susjedi bušit ću vam osobno svima gume koji ste zapalili vatromet. Mislite li imao na pse, smeća, cr*nite - oštra je bila manekenka, a čini se kako je kasnije obrisala objavu.

 Inače, Anđela je bivša djevojka nogometaša Dinama s Kosova Lirima Kastratija (22). Par je nedavno prekinuo jer je Lirima povrijedio video koji je počeo kružiti, a koji potvrđuje Anđelinu vezu s kontroverznim talijanskim nogometašem Marijem Balotellijem (30), s kojim je bila prije dvije godine.

S druge strane, ushićenje zbog pobjede nije skrivala trudna Iva Šarić (32), djevojka Dinamovca Brune Petkovića (25) koja je objavila Instagram Story gdje njeni sinovi iz prošlog braka skakuču zbog pobjede Plavih.

Bruno i Iva inače ne dijele puno iz privatnog života s javnosti pa je i ovaj video iznenadio Ivine pratitelje. Zaljubljeni golupčići u nekoliko su navrata rekli kako privatni život čuvaju samo za sebe, a to se posebno odnosi na prinovu koju očekuju.