Obavijesti

Show

Komentari 22

Iva se nakon 'Zadruge' pohitala 'popeglati' filerima i botoksom

Iva se nakon 'Zadruge' pohitala 'popeglati' filerima i botoksom
6

Jagodice su joj liječnici napunili hijaluronom, istim filerom su joj ispravili nos i dodali poveću količinu u bradu kako bi joj izdužili lice. Botoks su joj stavili u čelo i oko očiju

VIDEO

Slavonka Iva Grgurić (26) pobijedila je u srpskom realityju 'Zadruga' i osvojila glavnu nagradu od 50.000 eura. Nije mogla vjerovati da je upravo ona ta koja je nakon 10 mjeseci boravka u luksuznoj vili izašla kao pobjednica. Euforija je nije prolazila. Cijelo se vrijeme javljala na telefon, stizale su joj poruke, dala je nekoliko intervjua, a sada se napokon posvetila sebi.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Grgurić pobijedila je u 'Zadruzi'

Pokretanje videa...

Iva Grgurić pobijedila u Zadruzi 01:12

Srpski Kurir piše kako je otišla na rekonstrukciju lica, jer je bila jako nezadovoljna prijašnjim izgledom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Botoks koji je imala od prije joj se spustio, dobila je podbradak i naboralo joj se čelo. Čim je izašla iz 'Zadruge', potražila je najbolju kliniku gdje bi mogla riješiti probleme - rekao je izvor blizak Ivi. 

Pomogla joj je kandidatkinja 'Zadruge' Sanja Stanković koja ju je odvela kod svoje liječnice. Nakon nekoliko sati provedenih u klinici, Iva je dobila potpuno novi izgled. 

- Napravili su joj potpunu rekonstrukciju lica, takozvano konturiranje. Jagodice su joj napunili hijaluronom, istim filerom su joj ispravili nos i dodali poveću količinu u bradu kako bi joj izdužili lice. Botoks su joj stavili u čelo i oko očiju pa sada više nema niti jednu boru - dodao je izvor za srpske medije.

Grgurić je sada zadovoljna izgledom, naročito zbog činjenice kako su svi ovi pothvati bili bezbolni, a rezultati odmah vidljivi. Između ostaloga, izbjegla je odlazak pod nož. Za cijenu nije pitala, a Sanja joj je sredila i popust.

- Iva je imala komplikacije zbog operacije vilice koju je ranije imala u Turskoj. Dobila je jaku infekciju pa ju je bilo strah ponovno otići 'pod nož' i tako srediti svoje nedostatke. Zbog toga se odlučila na nekirurške tretmane. Brzo i bezbolno je došla do učinka koji je željela, za znatno manju količinu novca - zaključio je izvor. 

The final of reality show Zadruga 3 held in Pink tv studios at Simanovci. 

Finale rijaliti soua Zadruga 3 u Simanovcima.

Inače, pobjednica srpskog realityja je već ranije isplanirala na što će potrošiti novac koji je dobila kao pobjedničku nagradu. Namjerava kupiti stanove i uložiti u karijeru. 

- Prva nekretnina će sigurno biti u Zagrebu, dok će druga biti u Beogradu. Ne mislim odmah kupiti obje, nego ću to postići s vremenom. Smatram da imam dobre kvalitete. Željela bih uložiti u posao i okušati se u pjevačkoj karijeri - rekla je Iva za srpske medije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život