Obavijesti

Show

Komentari 1

Iva Šulentić i Luka Nižetić ne skrivaju svoju vezu

Iva Šulentić  i Luka Nižetić ne skrivaju svoju vezu
5

Voditeljica i pjevač su se navodno "spetljali" na prošlogodišnjoj Dori. Kući se vratila manekenka Vanja Rupena, koja će biti voditeljica na HRF-u

VIDEO

Javno o svojoj ljubavi nikad nisu govorili. Zaljubili su se na prošlogodišnjoj Dori. Ubrzo su ih snimili kako se ljube u zagrebačkom kafiću. Prije dva mjeseca Iva Šulentić (24) i Luka Nižetić (24) prošetali su zagrljeni središtem Zagreba. Luka je nježno ljubio svoju djevojku. Iako je na probama za koncert na Radijskom festivalu govorio kako Iva neće doći, voditeljica se pojavila u Opatiji. Lukin nastup pratila je s prijateljicom i Lukinom sestrom Petrom, a za zajedničko fotografiranje nije htjela ni čuti.
- Došla sam zbog Luke u Opatiju, ali to je sve što ću reći - tajanstvena je Iva. To je prvi put da se par pojavio zajedno u javnosti. Luka je u Opatiju došao s menadžericom Emom Gušavac. Ne vozi dok putuje kako bi se odmorio za nastup. Iz Beograda je dojurila i Neda Ukraden. U Mercedesu je došla za pet sati.
- Jedva sam čekala doći pa sam zato brzo vozila. Srećom, policija me nije zaustavila - rekla je Neda i odmah pitala gdje je neka “žurka".

PRVI IZLAZAK LANE LOURDES
Na prvu večer festivala došla je i Mirela Rupić s Lanom Lourdes. Nije željela otkriti nosi li kćer Gorana Višnjića njegovo prezime.
- Našla sam se na udaru javnosti zato što sam Lanu dovela ovdje. Ako mogu druga djeca doći, zašto ja nju ne bih vodila - kaže Mirela.

VANJA RUPENA: OPET SAM ZALJUBLJENA
U bijelim uskim hlačama i vesti dugih rukava Vanja Rupena (29) u opatijskom hotelu Milenij uvježbavala je tekst za voditeljsku gažu na Radijskom festivalu. Vanja je došla iz Italije prije nekoliko dana kako bi vidjela mamu Dragicu i tatu Ivana u Umagu.
- Zadnji sam put bila kod kuće prije tri mjeseca. Mama i tata ne dolaze u Milano jer sada živim u peterosobnoj vili s cimerima. Nekad nas je u tom stanu znalo biti i 12-tak. Već tri godine živim tamo s kuharom Albertom i instruktorom padobranstva Edom, a ostale sobe iznajmljujemo - kaže Vanja. Nakon sedam godina veze s umaškim odvjetnikom Albertom Stanijem, Vanja se prije nešto više od mjesec dana opet zaljubila.
- On je stranac. Sretna sam i zaljubljena - otkriva Miss Hrvatske 1996. S Ninom Morić se ne druži. Upoznale su se prije desetak godina. Ponekad ih spoji posao.

DOBIO IGRAČKU SA MUŠKIM SPOLOVILOM ZA ROĐENDAN
Jura Hrvačić tradicionalno je proslavio svoj festivalski rođendan. Ove je godine najodvažniji u darivanju bio operni pjevač Bojan Šober. Darovao mu je lutkicu na baterije iz koje izviruje muško spolovilo. Glasnogovornica Milana Bandića Iva Mia Erak bila je jedan od čestitara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić