Show

Komentari 47

Iva Todorić: 'Ne udajem se, ja sam ipak majka troje djece...'

Iva Todorić: 'Ne udajem se, ja sam ipak majka troje djece...'

Gazdinu kći naljutila su šuškanja da se zaručila za Beograđanina. Ona je zbog njega često na relaciji Zagreb - Beograd. Upoznali su se upravo u Beogradu, a iskre su planule na prvu

Nitko ne razmišlja da imam troje djece. I da nije zafrkancija širiti neistine. Nisam se zaručila, kratko nam je Iva Todorić (45) prokomentirala glasine da se udaje po drugi put. Na pitanje je li i dalje u vezi s Nikolom, Iva je rekla: "Nema potrebe pričati o tome".

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako smo otkrili na proljeće, Gazdina kći nakon razvoda od Hrvoja Balenta 2019. ljubi nekoliko godina mlađeg Beograđanina Nikolu. Zbog njega je često na relaciji Zagreb - Beograd.

Upoznali su se upravo u Beogradu, a iskre su planule na prvu. Iva je Nikolu vodila i na Vortex cruise kod svoje prijateljice, duhovne učiteljice Ane Bučević. Na ljeto 2019. fotografirali smo je s misterioznim muškarcem na brodu na Visu, no Iva nam je tad tvrdila kako joj muškarac s fotografije nije dečko.

Iako i dalje krije njegov identitet dok objavljuje zajedničke fotografije, nedavno su zajedno partijali u beogradskom cabaret klubu. Iva je tad na Instagramu tek objavila svoju fotografiju s plesačicama i video na kojem pjeva "Bella ciao".

Iva se pak ovaj vikend provodila s prijateljem, cvjećarom iz Rijeke, s kojim je slavila Noć vještica. Preko lica ružem je nacrtala srce, a najviše su u oči upadale tenisice Gucci s motivom srce od 4700 kuna.

Najčitaniji članci