Show

Komentari 99

Ivan (19) ima dvije tetovaže Karleuše: 'Mama je bila u šoku'

Ivan (19) ima dvije tetovaže Karleuše: 'Mama je bila u šoku'

Ovo mi je druga tetovaža koja je povezana s Jelenom. Prva je stih iz Karleušine pjesme 'Bankina' koje glase: Između da budem ne znam ja, il' sam sreća ili nesreća, a druga je njezin lik

Nije tajna da brojni obožavatelji popularnih glazbenika tetoviraju upravo njihove likove i tako daju do znanja koliko su ludi za njima. Neki su tijelo ukrasili tetovažama Mate Miše Kovača (78), Maje Šuput (39) i Dražena Zečića (51), a nedavno se i folk pjevačica Jelena Karleuša (41) na društvenim mrežama pohvalila tetovažama svojeg lika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam najbolje obožavatelje na svijetu - napisala je Karleuša ispod niza fotografija tetovaža. Obožavatelji čije je pjevačica objavila fotografije lik pjevačice tetovirali su na ruku, a jedan od njih je i 19-godišnji Ivan Vrček koji dolazi iz Bilja, malog mjesta pored Osijeka. 

- Ovo mi je druga tetovaža koja je povezana s Jelenom. Prva je stih iz Karleušine pjesme 'Bankina' koje glase: Između da budem ne znam ja, il' sam sreća ili nesreća, a druga je njezin lik - priča nam Ivan koji je prošle godine na koncertu od Jelene Karleuše u Osijeku glasno pjevao iz prvih redova.

I dok neki smatraju kako je potpuno suludo tetovirati lik omiljenog pjevača, Ivan ne vidi ništa loše u tome. 

- Odlučio sam tetovirati Jelenu Karleušu zbog toga što poštujem borbenost, lik, djelo i glazbenu karijeru te angažiranost za ljudska prava koje ona zastupa. Stoga sam napravio tetovažu ove snažne žene na svojoj ruci jer mi je jedna od velikih inspiracija u pogledu na život - priča Ivan te smatra kako u budućnosti neće zažaliti zbog tetovaža.

- Jako cijenim njezinu kvalitetu u glazbi jer je jedinstvena i na neki način posebna. Oboje smo umjetnici - govori 19-godišnjak koji u Splitu studira Dizajn vizualnih komunikacija, a u slobodno vrijeme voli crtati. Ivan je završio umjetničku školu u Osijeku, a u desetom mjesecu predstavit će svoje slike u jednoj galeriji u Splitu. 

Ipak, njegovi roditelji i nisu baš bili presretni kad se Ivan pojavio s tetoviranim likom folk dive. 

- Reakcija roditelja bila je malo šokantna, pogotovo s mamine strane, ali su prihvatili odluku. Ostalom dijelu obitelji se svidjelo, a neki su posebno oduševljeni. 

19-godišnjak za sad u planu nema tetovirati još nekog celebrityja, jer kako kaže, sve je stvar trenutka. 

- Nijedna me osoba nije inspirirala kao Jelena, ali nikad se ne zna. Sve je stvar trenutka i značenja koje bi me privuklo da istetoviram još nešto - zaključio je. 

I sama pjevačica blizu dlana ima tetovirana imena svojih kćeri - Atine (11) i Nike (10). 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

 

Najčitaniji članci