Obavijesti

Show

Komentari 3

Ivan Herceg snimio je reklamu u društvu 'Bond' djevojke Ane

Ivan Herceg snimio je reklamu u društvu 'Bond' djevojke Ane
10

Snimanje kampanje za modni brend Marina Militare glumac je odradio u društvu pet atraktivnih djevojaka zbog čega se našalio da se osjeća kao James Bond

VIDEO

Zgodni i uspješni muškarci uvijek paze na svoj imidž, pametno birajući svoj svakodnevni stil i partnerice koje su spremne pratiti njihovu zahtjevnu životnu svakodnevnicu. Glumac Ivan Herceg tako samo nastavlja svoju modnu priču s brendom Marina Militare, a za svoju pratnju na ovom modnom putu izabrao je ni manje ni više nego Bond djevojku, Anu Kurobasu. Uspješno spajajući dobar odjevni stil i atraktivne modne kombinacije ovaj mladi par zagolicat će maštu mnogih, predstavljajući samo najbolje od branda Marina Militare, najavljujući još jedno zanimljivo i privlačno modno proljeće.

Snimanje kampanje Herceg je odradio u društvu pet atraktivnih djevojaka zbog čega se našalio da se osjeća kao James Bond.

- Ovo je već druga kampanja koju snimam kao zaštitno lice Marina Militare i moram priznati da mi je ovo jedno od najdražih snimanja ikada. Atmosfera je bila potpuno opuštena, dan smo proveli u smijehu, a kad ste okruženi ovako lijepim djevojkama onda svaki zadatak odrađujete s lakoćom. Nisam se nadao da ću se tako dobro osjećati pred kamerom kao model, što samo pokazuje da naša suradnja svakim danom postaje sve bolja i bolja. Pronašao sam se u odjevnim kombinacijima Marina Militare i istinski uživam noseći ih - rekao je glumac.

Ana Kurobasa je otkrila da se s brendom Marina Militare prvi put susrela prije nekoliko godina u Italiji kada se počela baviti manekenstvom.

- Odjeća mi se svidjela jer je jednostavna, pomalo klasična, ali atraktivna, udobna i prije svega vrhunske kvalitete. Jako sam se razveselila kada sam vidjela da su došli na hrvatsko tržište i da su mi postali dostupniji nego prije. Ponosna sam što su baš mene odabrali za zaštitno lice, te ću dati sve od sebe da ovaj brand predstavim u najboljem svjetlu. Naša suradnja je tek počela, ali sa sigurnošću mogu reći da sam oduševljena ljudima koji vode Marina Militare koji su me okružili na mom prvom snimanju, njihovom stručnošću, ljubaznošću i opuštenošću koja je vladala među nama - izjavila je Ana Kurobasa povodom prvog snimanja za poznati svjetski brend.

Atraktivna Ana bila je prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2008. godine, a 2011. izabrana je za prvu djevojku koja će krasiti naslovnicu romana o Jamesu Bondu, nazvanom “Moonraker”. Marina Militare je na svojoj služebnoj Facebook stranici organizirala nagradni natječaj “Osmisli slogan Marine Militare”, čiji su pobjednici dobili priliku snimiti novu kampanju upravo s Ivanom Hercegom. Na natječaj je stigao veliki broj prijava, a najbolji slogan predložile su Dunja Tomić, Dijana Galjanić i Jelena Strujić koje su zahvaljujući svojoj maštovitosti na jedan dan postale profesionalne manekenke, snimajući s Ivanom novu kampanju za proljetno-ljetnu kolekciju Marina Militare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu