Obavijesti

Show

Komentari 15

Ivan Perišić i njegova obitelj slave: 'Pa neka počnu 30-te'

Ivan Perišić i njegova obitelj slave: 'Pa neka počnu 30-te'
12

Sretno ti mala moja i dobrodošla u klub 30-ih. Predobro je, vidjet ćeš, čestitali su nogometaševoj supruzi Josipi. Ivan se zaljubio u suprugu u srednjoj školi te imaju sina Leonarda i kćer Manuelu

VIDEO

Nogometni reprezentativac i igrač Intera Ivan Perišić (29) proslavio je sa suprugom Josipom njezin 30. rođendan. Josipa se na društvenoj mreži pohvalila intimnom feštom s mužem te njihovim sinom Leonardom (5) i kćeri Manuelom (3). 

- Pa neka počnu...30-te - istaknula je nogometaševa supruga poziravši s djecom pokraj balona u obliku brojke 30 i slova 'J'. Josipa i Ivan su se za slavlje uskladili te su oboje obukli crnu odjeću, no ona je imala na svojoj haljini srebrni cvijet. Nogometaševa supruga je primila čestitke prijatelja i pratitelja na društvenoj mreži, a neki su komentirali kako je još mlada i taman spremna za još jedno dijete. 

- Sretno ti mala moja i dobrodošla u klub 30-ih. Predobro je, vidjet ćeš - čestitali su Josipi. Nogometaš se zaljubio u suprugu u trećem razredu srednje škole i sjedili su zajedno u klupi. Ivan je propustio maturalno putovanje jer se preselio u Francusku gdje je igrao za drugoligaški klub. 

Prva dva razreda Ivan je pohađao redovito, a zadnja dva polagao je izvanredno jer je igrao u Francuskoj. Njihova razrednica rekla je da su oboje bili pristojni i dobri učenici.

- Ivan je jako inteligentan i duhovit dečko - prisjetila se njihova razrednica Neda Bartulin. Par nije zajedno išao ni na maturalnu zabavu jer je Perišić imao obaveze u tadašnjem klubu. Josipa je upisala i završila Ekonomski fakultet, a najbolja prijateljica joj je Ivanova sestra Anita. 

Ivan i Josipa vjenčali su se u Splitu u tajnosti prije 2012. godine. Trenutačno žive u Italiji, gdje Ivan igra za Inter Milan. 

Perišića su zbog očevog posla s kokama nesilicama u djetinjstvu zvali Koka, a nogomet je počeo igrati vrlo rano. Od početka je htio biti napadač i obrana ga nije zanima. 

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu