Show

Komentari 17

Ivan Rakitić posvetio je supruzi emotivnu poruku za rođendan: 'Tako sam sretan što te imam'

Ivan Rakitić posvetio je supruzi emotivnu poruku za rođendan: 'Tako sam sretan što te imam'

Ivan i Raquel upoznali su se u kafiću u Sevilli, u kojem je ona radila. Svakog dana dolazio je samo kako bi je vidio iako nije znao španjolski

Nogometaš i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) već je dobro poznat po svojem javnom iskazivanju ljubavi prema supruzi Raquel Mauri (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je ovog puta sa pratiteljima na društvenoj mreži podijelio koliko je zapravo sretan sa Raquel, pa joj je napisao emotivnu objavu povodom 32. rođendana.

- Ljubavi, kako sam sretan što te imam pored sebe. Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim ti da uživaš, da nas svojom radošću, snagom i karakterom i dalje vodiš naprijed. Zajedno ćemo postići sve! Volim te, živote moj, sretan rođendan - napisao je uz nekoliko popratnih fotografija.

 Odmah su počele 'pljuštati' i brojne čestitke te pozitivne reakcije pratitelja i Ivanovih obožavatelja. 'Sretan joj rođendan', 'predivan par', 'kraljevi Rakitić', 'sretno ljepotice', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Ivan i Raquel upoznali su se u kafiću u Sevilli, u kojem je i radila. Svakog dana dolazio je samo kako bi je vidio iako nije znao ni riječ španjolskog. Raquel tada nije htjela niti čuti za spoj jer je nogometaš koji se neprestano seli i putuje. No, on je bez obzira na sve bio uporan sve dok je nije uspio osvojiti.

Par se vjenčao pred matičarom 2013. godine, a dvije godine kasnije su u Sevilli i organizirali veliko crkveno vjenčanje. Ponosni su roditelji dvije djevojčice -  Althee (8) i Adare (5).

Najčitaniji članci