Obavijesti

Show

Ivan Zak: Vrijeme je za ljubav, a zašto ne ako se radi o pravoj

Ivan Zak: Vrijeme je za ljubav, a zašto ne ako se radi o pravoj
1

U POTRAZI ZA TALENTIMA Zak završava novu ljubavnu baladu, a uoči koncerta u zagrebačkoj Areni kantautorsku ulogu zamijenit će sudačkom i vrednovati stihove mladih kreativaca

VIDEO

Nisam praznovjeran, pa nisam sklon običajima koji se prakticiraju na dočecima Nove godine. Umjesto da nosim crveni komad odjeće, radije nazdravim šampanjcem s dečkima iz benda, rekao je Ivan Zak (37).

Jaskanac će 2016. ispratiti u Zadru, gdje će na glavnom gradskom trgu nastupiti na dočeku Nove godine. Nezaboravne tulume na Silvestrovo kao tinejdžer je zamijenio gažama, zbog čega su mu od dočeka bili draži prvi dani u novoj godini. Tada bi s prijateljima od honorara kupovao nove instrumente i opremu za nastupe.

Snjmljeno u hotelu Sheraton

- Muzika je moj život i u to sam bio uvjeren od mladosti. Dok su moji vršnjaci novac potrošili na maturalac, ja sam otišao u studio i snimio pjesmu. Oduvijek sam bio posvećen svojem cilju, a to je bio život pjevača. S preprekama sam se suočavao, a one se mogu preskočiti ili zaobići – rekao je pjevač.

Zak je između koncerata proteklih tjedana pisao stihove ljubavne balade. Poželio je, kaže, fanove iznenaditi novim hitom koji će zajedno pjevati na njegovu koncertu u zagrebačkoj Areni 11. veljače.

- Nisam neki nježan tip niti pobornik klišeja koje je nametnula pop kultura. Ne mogu se pohvaliti da pripremam romantične večere ili da često poklanjam cvijeće, no za voljenu osobu spreman sam okrenuti svijet i upoznati je dovoljno dobro da udovoljim svakoj njezinoj želji - objasnio je Ivan.

Iako kaže da još uživa u statusu solera, ako se ljubav dogodi u novoj godini, neće se braniti. Tijekom siječnja i veljače, sve do koncerta, pjevač će sudjelovati u projektu koji potiče kreativnost mladih.

- Predsjednik sam žirija koji će ocjenjivati stihove koje će pisati učenici osnovnih i srednjih škola. Odazvao sam se projektu jer mi je bliska tematika i volim pomoći mladima. Pobjedničke stihove ću i uglazbiti - rekao je Zak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu