Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Ivana Ergić i Ivana Balić zamijenile uloge

Bivša misica Ivana Ergić postala je plavuša, a bivša Balićeva supruga Ivana Balić crnka. Zajedno će sjediti i u školskoj klupi na VERN-u

Ž. Lukunić
Foto: Ž. Lukunić
0 komentara

Kad je Ivana promijenila boju kose u smeđu, ja sam postala plavuša. Ljudi često misle smo blizanke, rekla nam je Ivana Ergić (20). Dvije prijateljice, Ivana Balić (26) i Ivana Ergić, od ove jeseni zajedno će sjediti u školskoj klupi. Obje su upisale Visoku školu za ekonomiju poduzetništva VERN.
- Počet ću Ivanu izbjegavati. Ja sam prva upisala VERN - našalila se Ivana B. Predavanja im počinju za 15 dana. Godina studiranja u toj školi stoji oko 5000 eura.
- Ekonomisti su danas vrlo traženi pa pretpostavljam da ću odmah po završetku dobiti posao - rekla je Ivana E., a Ivana B. nadodala da sumnja da će zajedno učiti.
Ivana Balić vikende uglavnom provodi u svom novom stanu u zagrebačkom Bijeniku sa sinom Dinom (7), koji je krenuo u prvi razred osnovne škole.
- Imam dvije poslovne ponude vezane uz modu. Ne znam koju ću prihvatiti. Presudit će slobodno vrijeme koje mi je potrebno da ga provodim sa sinom - kaže Ivana B.

Naši partneri pišu
Message