Show

Komentari 5

Ivana Husar otvoreno o odnosu sa sestrom Marijom: 'Nije bilo idilično, često smo se svađale'

Ivana Husar otvoreno o odnosu sa sestrom Marijom: 'Nije bilo idilično, često smo se svađale'

Mlađa sestra Husar kaže kako im se djeca odlično slažu i vole se družiti s mlađim bratićima. To im je jako bitno jer nastane jedno opće veselje kad se svi okupe

Sestre Marija (46) i Ivana Husar (44) jedne su od najpoznatijih pod domaćim estradnim nebom. Kako je za RTL Exkluziv ispričala Ivana, djeca im se odlično slažu, što im je vrlo bitno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Moja djeca sad su već velika i samostalna tako da u njima vide svoje uzore i moram priznati da su dobri babysitteri, jako se vole družiti sa svojim mlađim bratićima, to je uvijek opće veselje kad smo zajedno tako da je to zasad lijepo druženje i lijepi su to odnosi - rekla je Ivana.

Marija ima sina Ivana (6) i sedmomjesečnog Niku, a Ivana sinove Andreja (15) i Tomu (13), koji se baš i ne vole družiti međusobno. Zajedno s Marijinim i Ivaninim suprugom mogli bi slobodno osnovati ekipu za momčad. 

Crkva sv. Josipa- Miješana nam je skupina pa ne znam kako bi to funkcioniralo, ali tko zna. Možda se okupe, ne znam, u nekom sportu ili nekoj disciplini gdje to neće biti važno - dodala je. Zaključila je da su njezina djeca vrlo slična njoj i Mariji kad su bile u toj dobi jer se stalno prepucavaju i svađaju. 

- Moj i Marijin odnos nije uvijek bio idiličan, imale smo mi svoje faze zbližavanja, svoje faze svađanja, ali ja mislim da je to potpuno normalno i zdravo, ali ja se stvarno nadam da će jednog dana imati lijep odnos kakav imamo Marija i ja - pojasnila je. 

husar

Najčitaniji članci