Obavijesti

Show

Komentari 1

Ivana je napustila 'Survivor', a Varja poručila: 'Tužna sam...'

Ivana je napustila 'Survivor', a Varja poručila: 'Tužna sam...'
7

U jednostavnoj igri s tuljcima, pobijedila je Varja, a Ivana je ispala iz natjecanja

VIDEO

S uvjerenjem da će crveni, čija je jedinstvenost narušena, izgubiti još u jednoj igri, plavi su otišli na poligon sigurni u svoju snagu. Međutim, nisu ni bili svjesni da će pobijediti upravo zbog toga što su članovi crvenog tima bili ujedinjeni u nastojanju da izgube i pošalju u duel još jednog svog člana. 

Za pobjedu je trebalo osam bodova, koje je prvo skupio plavi tim. Pobijedili su s rezultatom 8:7, pa smo gledali duel članova crvenog plemena. Poslije igre na poligonu, većina plavog plemena bila je pod dojmom da su crveni pustili i ovu igru. 'Kao sportaš to ne mogu shvatiti, mislim da se svi bore do krajnjih granica. Ne znam kakve taktike imaju crveni, ali vjerujem da su dali sve od sebe', komentirao je Alex u nevjerici kad je čuo što misli plavi tim. Međutim, prevario se. Crveni tim namjerno je izgubio, barem prema izjavama koje je dao Vojislav.

'Plan nam je bio da izmiješamo parove i da ne pobijedimo', rekao je Vojislav te objasnio: 'Igra nam je išla od ruke. Na 5:4, pitao sam Ivanu: hoćeš li da dobijemo? Možemo dobiti, je li te to zanima? Ona je rekla kategorički da ne želi. Pitao sam je još jednom, jer sam znao da ako pošaljemo najjače igrače da ćemo sigurno dobiti. Ona je rekla da ne želi, pa smo odlučili to ispoštovati.' Prije odlaska na plemensko vijeće, Ivana, koja je znala da će biti izglasana, i Vojislav zakopali su ratnu sjekiru.

Prilikom glasanja za duel, članovi crvenog plemena glasali su za Ognjena i Ivanu. Ivana je dobila šest glasova, a Ognjen pet. 'Tužna sam. Krivo mi je', komentirala je Varja rezultate jer upravo se s Ivanom najviše zbližila u plemenu, a onda je morala s njom u duel jer ju je crveno pleme nominiralo na prošlom plemenskom vijeću.

U jednostavnoj igri s tuljcima, pobijedila je Varja. 'Krivo mi je što Ivana neće biti dalje u kampu samnom', rekla je Varja kroz suze.

- Borba između dvije prijateljice nije nimalo ugodna. Drago mi je što sam bila s njom na otoku i što sam svoje sudjelovanje ovdje završila pozitivno - rekla je Ivana za kraj.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu