Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Kindl predstavlja novu pjesmu zaraznog plesnog ritma

Nakon ovogodišnjeg nastupa na Zagrebačkom festivalu gdje je predstavila pjesmu „Sada znaš““, Ivana Kindl, predstavlja novu pjesmu zaraznog plesnog ritma

Josip Smoljić
Foto: Josip Smoljić

Nakon ovogodišnjeg nastupa na Zagrebačkom festivalu gdje je predstavila pjesmu „Sada znaš“ koja je našla mjesto u srcima publike, te nominacije za prestižnu nagradu Porin  u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe za pjesmu „Želim više“, Ivana Kindl, predstavlja novu pjesmu zaraznog plesnog ritma.

Pjesma Ljubav“ novi je singl već dobro poznatog autorskog dua – Ivana Kindl i Alen Križaj, a progovara o ljubavi kao najpozitivnijoj i najiskrenijoj emociji. Ova pop pjesma plesnog ritma dobiva retro notu zbog osebujnih gitarističkih dionica, a idealna je za nadolazeće sunčane i vedre dane jer na slušatelje djeluje pozitivno; budeći energiju poziva nas da „…krojimo svijet po nama i ne sjećamo se loših dana..“

Kako zvuči nova pjesma poslušajte na sljedećem linku 

„Iako se na prvu zbog naziva pjesme može učiniti da se radi o baladi, pjesma je brzog ritma, prošarana catchie bas dionicom i orguljama. Dugogodišnji prijatelj i suradnik Vlado Mirčeta, vrsni gitarista, dao je osebujan pečat pjesmi i retro štih. Obožavam organski zvuk pjesme, pozitivu koju šalje i tjera na ples. Ljubav kao neiscrpna inspiracija tematika je pjesme, progovara o najljepšem trenutku koji osoba može osjetiti, o zaljubljivanju i osviještenju ljubavi.“ rekla je Ivana.

Uz samu Ivanu, najkvalitetniji ženski vokal hrvatske glazbene scene, u procesu snimanja sudjelovali su vrhunski glazbenici: Vlado Mirčeta (gitara), Alen Križaj (bas, gitara), Dominik Žagmešter (klavijature), Luka Maričić (bubanj) te Berko Muratović (def). Za aranžman i produkciju pjesme zaslužan je Alen Križaj.

Sve o Ivani Kindl pratite na njenoj službenoj www.ivana-kindl.com i Facebook stranici.

Message