Show

Komentari 103

Ivana Knöll završila je u bolnici: 'Imala sam zaista veliku sreću'

Ivana Knöll završila je u bolnici: 'Imala sam zaista veliku sreću'

Vidjela sam da su doktori doživjeli sve puno ozbiljnije nego što sam ja mislila da jest. Na kraju svih pretraga ispalo je da je upala slijepog crijeva. Nalazi su ukazivali na to, ali očekivana bol ne, rekla nam je

Najstrastvenija navijačica, Ivana Knöll (26), završila je u bolnici. U subotu je operirala slijepo crijevo zbog teške upale. Rekla nam je da je sve krenulo u četvrtak popodne kad se vraćala iz Istre za Zagreb pa je osjetila bol u želucu.

- Ta bol se nije smanjivala uz lijekove koje imam pa sam rekla dečku da me odveze na hitnu u nadi da ću dobiti bolje tablete za želudac. Na kraju sam provela cijeli petak na hitnoj u Vinogradskoj, vidjela sam da su doktori doživjeli sve puno ozbiljnije nego što sam ja mislila da jest. Na kraju svih pretraga ispalo je da je upala slijepog crijeva. Nalazi su ukazivali na to, ali očekivana bol ne. Pa su doktori zaključili ili imam prevelik prag za bol ili nije slijepo crijevo u pitanju - ispričala nam je.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na moje inzistiranje otišla sam kući uz dogovor da dođem na pretrage ponovno ujutro. Ujutro sam imala temperaturu i nalazi su se pogoršali, ali i dalje nisam imala očekivane bolove. Odlučili su se na operaciju jer ipak sve drugo je upućivalo na to. Odmah sam operirana u subotu ujutro - dodala je.

- Na kraju su mi rekli da ne da je samo slijepo crijevo, nego su vidjeli da je puklo već odavno te se sadržaj začahurio. Imala sam zaista veliku sreću. Zadržana sam duže u bolnici od predviđenog jer je ipak to malo teža upala, sutra bih trebala biti puštena kući ukoliko krvni nalazi ujutro budu dobri - kazala je.

Za kraj nam je rekla da su doktori i medicinske sestre u KBC-u Sestre milosrdnice prema njoj bili zaista divni te da im se od srca zahvaljuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci