Show

Komentari 5

Ivana Kovač najavljuje veliku feštu za Mišin 80. rođendan: 'Čuva se, a slavit će u Dalmaciji'

Ivana Kovač najavljuje veliku feštu za Mišin 80. rođendan: 'Čuva se, a slavit će u Dalmaciji'

Pjevačica je nedavno nastupila na 61. Splitskom festivalu, a kad ne nastupa bavi se starinskim hobijem i posvećuje vrijeme obitelji. Sad je otkrila kako će obilježiti okrugli rođendan njenog oca...

Kao i mnogi drugi pjevači, Ivana Kovač (43), tijekom pandemije morala je pauzirati svoje nastupe. Zbog toga je pronašla novi hobi s kojim ispunjava vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o pletenju, a naučila je izrađivati kape, šalove i veste. Iako joj pletenje ide za rukom, ne planira prodavati išta od svojih kreacija.

- To je najdivniji hobi na svijetu, vjerujte mi. Zato što toliko opušta, dogodi ti se zen u glavi. - izjavila je bivša pjevačica grupe Magazin nedavno za RTL Exkluziv.

Ranije ovaj mjesec objavila je singl "Danas", koji je također izvela i na 61. Splitskim večerima. Osim tog nastupa, kaže kako joj je raspored konačno ponovno ispunjen, a Ivana se veseli što će ponovno raditi.

Osim glazbom i pletenjem, bavi se četverogodišnjom kćeri Elenom, koja je miljenica djeda Miše (79).

- Zmaj je. Ali neka je, što borbenija, to bolje - smije se Ivana.

Ivaninog oca rijetko se vidi u javnosti, jer je doma i pazi se korone. Ali, planira ići na more čim malo 'popuste vrućine' rekla je pjevačica.

- Planira što će, gdje će, koga će zvati. Mora to proslaviti kako zaslužuje, a namjerava ga proslaviti u Dalmaciji. Mora napraviti listu pa ćemo vidjeti kako će teći party. Ma bit će super! - objasnila je Ivana.

Naime, Mišo ovo ljeto slavi 80. rođendan, koji želi posebno obilježiti.

Najčitaniji članci