Show

Komentari 1

Ivana Kovač: 'Pristala sam na duet s Lukom i prije nego sam čula kako pjesma zvuči!'

Ivana Kovač: 'Pristala sam na duet s Lukom  i prije nego sam čula kako pjesma zvuči!'

Uoči večerašnjeg Splitskog festivala, prisjetili smo se još jedne ovogodišnje pjesme koja se natječe za titulu najbolje na ovom poznatom glazbenom ljetnom natjecanju. Ivana Kovač i Luka Basi snimili su duet...

Luka Basi i Ivana Kovač, kći poznatog hrvatskog pjevača Miše Kovača, napravili su pjesmu koja je na YouTubeu je dosad već skupila više od pola milijuna pregleda. Pjesmu 'Danas' večeras će Ivana i Luka uživo predstaviti na ovogodišnjem izdanju Festivala zabavne glazbe u Splitu.

POSLUŠAJTE PJESMU 'DANAS': 

Ovo je prva suradnja Basija i Ivane, a dogodila se sasvim slučajno. 

- Nakon dueta s Joletom, Markom Škugorom, Lidijom Bačić, Lanom Jurčević, jednostavno svake godine čekam tko će biti u kombinaciji za sljedeći duet! Kad sam čuo prvi puta pjesmu 'Danas', samo tri imena su mi pala na pamet a pri vrhu je bila upravo Ivana. Njena energija, pozitiva, njezine pjesme, ali i ljubav prema glazbi bili su mi zadivljujući, opisuje Luka svoju prvu glazbenu suradnju s Ivanom.

Njegovo oduševljenje dijeli i Ivana, koja nam je priznala u intervjuu da je pristala na duet s Lukom i prije nego je čula pjesmu. Jednostavno je vjerovala da je 'to to'.

- Luka je izuzetan pjevač i ima predivnu boju glasa, što mi se jako sviđa, a i pjesme su mu fantastične. Veliko je zadovoljstvo bilo surađivati s njime. Moj prijatelj Nenad Ninčević, s kojim dugo surađujem, upoznao me s Lukinim producentom i managerom Raayjem. Kad su me pitali bih li snimila duet s Lukom, rekla sam apsolutno DA, i prije nego sam čula kako pjesma zvuči. Jer, jednostavno postoje izvođači na koje odmah reagiraš pozitivno ili negativno. Moja reakcija na Luku bila je odmah pozitivna i čini se da nisam pogriješila. Pjesma je na kraju ispala fantastično. A sad se nadam da će se svidjeti i našoj publici. Mislim da je ovo pjesma koja ostaje zauvijek i koju ne mogu izbrisati trendovi, kaže Ivana.

Zanimljive kadrove spota za ovu ljetnu stvar Luka i Ivana u potpunosti su snimili na Hvaru, a u jednom dijelu spota plešu i pjevaju čak i na brodu. Kako to izgleda i zvuči možete pogledati na YouTubeu, a večeras Luku i Ivanu pratite uživo na Splitskom festivalu, gdje će po prvi puta na pozornici izvesti svoju pjesmu 'Danas'.

Najčitaniji članci