Show

Komentari 28

Ivana Mišerić priznala: 'Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu, rekla bih nema šanse!'

Ivana Mišerić priznala: 'Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu, rekla bih nema šanse!'

Imamo puno ljubavi i volje jedno za drugo. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno, rekla je

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) u nedavnom intervjuu priznala je kako ima jedan kvalitetan odnos s dečkom Draženom Kovačevićem (34). Sve zajedno uspiju, iako su u vezi na daljinu. Osim toga, otkrila je kako je svoj 37. rođendan proslavila u krugu najbližih te da je sve bilo vrlo emotivno.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imamo puno ljubavi i volje jedno za drugo. Teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu - rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno - ispričala je za RTL.

S najbližima, nije bilo velikog slavlja, ali bila je velika navala emocija, kako to obično bude kada izađu nježnost i lijepe riječi iz ljudi.

- Nije svaki dan tako pa cijenim ovakve trenutke. Uvijek se poklopi da mi je rođendan na radno jutro, tako da sam na radiju dobila prve čestitke - red pjesme, red torte, puno grljenja i ljubljenja, lijepih poruka - otkrila je Ivana.

Nije imala nikakvih posebnih želja, kaže, samo da svi budu dobro.

- Da nas godina ne iscrpi previše i da budemo humani koliko možemo biti. Želim da je zdravlja, da imam mira, bez velikih turbulencija - dodala je voditeljica.

Inače, Ivana je za rođendan dobila strastveni poljubac od svoje bliske prijateljice Nives Celzijus (40). Pjevačica je lagano podignula Mišerić koja je 'zakačila' noge oko njezina struka. U zagrljaju su prvo nasmiješene pozirale gledajući u kameru nakon čega su se okrenule jedna prema drugoj i strastveno poljubile. Celzijus je sve objavila na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Najčitaniji članci