Obavijesti

Show

Komentari 28

Ivana Mišerić priznala: 'Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu, rekla bih nema šanse!'

Ivana Mišerić priznala: 'Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu, rekla bih nema šanse!'
4

Imamo puno ljubavi i volje jedno za drugo. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno, rekla je

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) u nedavnom intervjuu priznala je kako ima jedan kvalitetan odnos s dečkom Draženom Kovačevićem (34). Sve zajedno uspiju, iako su u vezi na daljinu. Osim toga, otkrila je kako je svoj 37. rođendan proslavila u krugu najbližih te da je sve bilo vrlo emotivno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ivana Mišerić i novi dečko 00:11

- Imamo puno ljubavi i volje jedno za drugo. Teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu - rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno - ispričala je za RTL.

S najbližima, nije bilo velikog slavlja, ali bila je velika navala emocija, kako to obično bude kada izađu nježnost i lijepe riječi iz ljudi.

- Nije svaki dan tako pa cijenim ovakve trenutke. Uvijek se poklopi da mi je rođendan na radno jutro, tako da sam na radiju dobila prve čestitke - red pjesme, red torte, puno grljenja i ljubljenja, lijepih poruka - otkrila je Ivana.

Nije imala nikakvih posebnih želja, kaže, samo da svi budu dobro.

- Da nas godina ne iscrpi previše i da budemo humani koliko možemo biti. Želim da je zdravlja, da imam mira, bez velikih turbulencija - dodala je voditeljica.

VIDEO Ivana Mišerić zaskočila Nives Celzijus pa se strastveno ljubile: 'Ovo je film za odrasle'
VIDEO Ivana Mišerić zaskočila Nives Celzijus pa se strastveno ljubile: 'Ovo je film za odrasle'

Inače, Ivana je za rođendan dobila strastveni poljubac od svoje bliske prijateljice Nives Celzijus (40). Pjevačica je lagano podignula Mišerić koja je 'zakačila' noge oko njezina struka. U zagrljaju su prvo nasmiješene pozirale gledajući u kameru nakon čega su se okrenule jedna prema drugoj i strastveno poljubile. Celzijus je sve objavila na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM