Obavijesti

Show

Komentari 14

Ivana Paradžiković upozorila na ljetne opasnosti: Pazite na njih!

Ivana Paradžiković upozorila na ljetne opasnosti: Pazite na njih!
7

Novinarka i voditeljica poslala je upozorenje svim vlasnicima pasa tijekom ljetnih vrućina. Prepričala je tragičan događaj za koji je saznala, dala neke savjete što bi se trebalo izbjegavati

VIDEO

Bivša voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (40) na svojim društvenim mrežama često dijeli kako provodi vrijeme sa svojim ljubimcem, engleskim buldogom Titom. Kako je vrijeme sve toplije, a temperature sve više, upozorila je druge vlasnike pasa na to što se može dogoditi ljubimcima tijekom ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Toplinski val VIDEO

Snimila je video svog psa dok hoda i može se čuti i vidjeti kako Tito teško dahće dok šeće na suncu, a video prati bitna poruka.

- Čuvajte ih, ne ostavljajte zaključane u autu niti zavezane ispred trgovine. Ovo je bilo jutros prije 9 i već je upeklo. Neki dan smo kod veterinara saznali da jedna buldogica nije preživjela toplotni udar - napisala je Paradžiković.

- Tile, jesi gotov? A medo moj, ajmo doma - kaže Ivana svom ljubimcu u videu.

Tito je česta zvijezda voditeljičinih objava na društvenim mrežama te zajedno uživaju na Plitvičkim jezerima, plažama, Sljemenu i drugim lijepim lokacijama.

Poznato je kako sve vrste pasa s plosnatim njuškama, kao što su engleski buldozi, imaju više problema s toplinom. Zbog svog karakterističnog izgleda ne mogu dovoljno dobro udahnuti, što im predstavlja problem u hlađenju putem dahtanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu