Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Ivana Paris o razvodu: Dino je iselio, sinovi su razlog za borbu

Nepremostive sitnice iz svakodnevnog života godinama su se skupljale i došlo je do toga da baš ni na jednu stvar nismo gledali isto. Tad sam shvatila da naš brak više nema smisla, zaključila je bivša misica

Foto: PIXSELL
57 komentara

Dugo se 'šuškalo' da se razilaze bivši mister Dino Bubičić (37) i bivša misica Ivana Paris (35), a sad su potvrdili da su okončali brak, prenosi Gloria

- Teško je nakon dugogodišnjeg suživota krenuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroz zid, a razlog za borbu su mi sinovi, Leonid (8) i Noel (3). Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi - rekla je Ivana nakon što se ovih dana razvela. 

Marko Prpić/PIXSELL | Autor: Marko Prpić/PIXSELL/HNK Gorica Foto: Marko Prpić/PIXSELL/HNK Gorica

Dino i Ivana su se s vremenom udaljili te imali različita razmišljanja, a tvrde da bračni krah nije prouzrokovala treća osoba. Dok je Dino želio živjeti u stanu, Ivana je u kući, on je volio televiziju dok je ona radije vrijeme provodila u prirodi. 

Saša Miljević/Pixsell | Autor: Saša Miljević/Pixsell Foto: Saša Miljević/Pixsell

Zaljubili su se u reality showu 'Farma' još 2009., a postupak za razvodom započeli su početkom ove godine. Dino se iselio iz riječkog stana u kojem su živjeli. 

- Nepremostive sitnice iz svakodnevnog života godinama su se skupljale i došlo je do toga da baš ni na jednu stvar nismo gledali isto. Tad sam shvatila da naš brak više nema smisla, odnosno da će netko od nas uvijek biti nesretan ugađajući drugome, a život je samo jedan. Nitko od nas dvoje nije ni bolja ni lošija osoba, jednostavno smo previše različiti. Prekršila sam zavjet koji sam prije devet godina dala pred Bogom, nisam uspjela održati obitelj na okupu i do kraja ostvariti san iz djetinjstva, za razliku od mojih roditelja koji su u braku već trideset godina - kaže Ivana. Razvod je njezin najveći poraz, tvrdi, ali katkad treba i gubiti za pobjede koje slijede. 

Saša Miljević/Pixsell | Autor: Saša Miljević/Pixsell Foto: Saša Miljević/Pixsell

Iako više nisu u braku, Dino i Ivana su ostali u dobrim odnosima i svakodnevno komuniciraju. Bivši mister je, kaže Ivana, odličan otac i sinove viđa kad god želi. Ivana nije izgubila vjeru u ljubav, a iz razvoda je, kaže, mnogo naučila. Djeca su joj uvijek na prvom mjestu, ali zbog njih ne zapostavlja karijeru. I dalje bivša misica ponekad nosi revije, a planira i estetske korekcije.

- Prije sedamnaest godina sam povećala usne. U budućnosti planiram povećati i grudi jer su nakon dvije trudnoće izgubile oblik. Imam dosta bora, što sam naslijedila od roditelja, ali se njima ne zamaram. Po tom pitanju neću ništa poduzimati jer je svaka crta na mom licu trag života, a njega nikad ne bih mijenjala - zaključila je Paris. 

11. Rijecke stepenice | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Naši partneri pišu
Message