Show

Komentari 26

Ivana šokirala Dudija pitanjem: A kakav bi bio vaš odgovor?

Ivana šokirala Dudija pitanjem: A kakav bi bio vaš odgovor?

Tijekom Dudipedije Dudi i Ivana posjetili su neke od najpopularnijih i turistima najomiljenih gradova u Hrvatskoj. Pogledajte najzabavnije trenutke obalne avanture

Dubravko Miličić jedan je od najhrabrijih i najsvestranijih novinara u Hrvatskoj, a uz svoju savršenu suputnicu Ivanu Lovrić upoznao nas je s brojnim tajnama hrvatske obale. Među njima bili su Pag i plaža Zrće, Zadar, Knin, Makarska, Split... Nasmijali su nas i zabavili svojim brojnim dogodovštinama.

Za vas smo izdvojili one najbolje trenutke.

POGLEDAJTE VIDEO : Što je šokiralo Dudija pogledajte

Prisjetimo se, Dudi i Ivana otkrili su nam brojne zanimljivosti putujući našom obalom .

Na Pagu su kušali pravi paški sir i saznali sve njegove tajne, a i riješili su najveći misterij plaže Zrće. U Ninu su saznali korisne informacije o ljekovitom ninskom blatu, gdje su se premazali ljekovitim blatom. Upoznali su i pjevačke zvijezde poput Tomislava Bralića s kojim su zapjevali 'Zora Bila', a Goran Karan im je pokazao 'prozor kraj đardina'.  U Splitu su posjetili Poljudsku ljepoticu i saznali tko je kriv kada Hajduk gubi utakmice. Probali su razne specijalitete, pjevali magarcu, a na svakom mjestu obavezno okinuli jedan selfie za pamćenje.

Najčitaniji članci