Obavijesti

Show

Komentari 69

Ivana Vida odbrusila kritičarki na Instagramu: Plitka si osoba

Ivana Vida odbrusila kritičarki na Instagramu: Plitka si osoba
4

Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti, napisala je nepoznata djevojka

VIDEO

Suprugu hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, Ivanu (24) na društvenim mrežama prati više od 100.000 vjernih pratitelja. Osim brojnih pohvala, ispod fotografije 'nađe' se i nekoliko negativnih komentara. 

- Moraš imati želudac za spavati s ovakvim, iako bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je - napisala je jedna djevojka u komentaru ispod fotografije na kojoj Ivana pozira sa suprugom. Bivša manekenka britkog jezika nije 'ostala dužna' pa je veoma kratkom vremenu oštro odgovorila. 

- Natasia, šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od 7:00 ujutro i 'čačkaš', je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila - napisala je Ivana. Naime, nepoznata djevojka nije se zaustavila te je nastavila s pisanjem negativnih komentara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti - stoji u komentaru. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina

- Misliš ja diplomirani farmaceut? A j***** si ti odvjetnica kad 'briješ'! Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca - napisala je Ivana. 

- Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da prorade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam - zaključila je bivša manekanka. 

Nepoznata djevojka se nakon toga oglasila na svom 'InstaStoryju' .

- Moji roditelji ne znaju tko je ta sponza. Nadam se da će joj Vida platiti psihijatra - stoji u objavi. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...