Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
69 komentara

Ivana Vida odbrusila kritičarki na Instagramu: Plitka si osoba

Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti, napisala je nepoznata djevojka

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
69 komentara

Suprugu hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, Ivanu (24) na društvenim mrežama prati više od 100.000 vjernih pratitelja. Osim brojnih pohvala, ispod fotografije 'nađe' se i nekoliko negativnih komentara. 

- Moraš imati želudac za spavati s ovakvim, iako bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je - napisala je jedna djevojka u komentaru ispod fotografije na kojoj Ivana pozira sa suprugom. Bivša manekenka britkog jezika nije 'ostala dužna' pa je veoma kratkom vremenu oštro odgovorila. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Natasia, šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od 7:00 ujutro i 'čačkaš', je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila - napisala je Ivana. Naime, nepoznata djevojka nije se zaustavila te je nastavila s pisanjem negativnih komentara. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti - stoji u komentaru. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Misliš ja diplomirani farmaceut? A j***** si ti odvjetnica kad 'briješ'! Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca - napisala je Ivana. 

- Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da prorade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam - zaključila je bivša manekanka. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nepoznata djevojka se nakon toga oglasila na svom 'InstaStoryju' .

- Moji roditelji ne znaju tko je ta sponza. Nadam se da će joj Vida platiti psihijatra - stoji u objavi. 

 

Naši partneri pišu
Message