Obavijesti

Show

Komentari 57

Ivo Amulić: Svog susjeda sam napao jer mi je ukrao šljunak!

Ivo Amulić: Svog susjeda sam napao jer mi je ukrao šljunak!
4

Pjevač tvrdi da mu je Zdravko Betlehem ušao u dvorište te počeo lopatom tovariti njegov šljunak u kantu i tačke. Kad ga je pitao što radi, pobjegao je i pozvao policiju

VIDEO

Ispred kuće mi nisu bili parkirani motor i auto pa je ovaj mislio da me nema doma. Uzeo je lopatu i kantu te šljunak, koji sam imao na hrpi, počeo mesti i stavljati sebi u tačke. Izletio sam i pitao ga zašto me potkrada. Nakon toga je nazvao policiju i rekao im da sam ga iscipelario, rekao nam je dalmatinski pjevač. 

Ivo Amulić (52) osvrnuo se na priču kako je prošli tjedan u Dućama kraj Omiša napao prvog susjeda Zdravka Betlehema (62) jer je meo šljunak koji se po vodomjeru rasuo nakon kiše. Amulić ga je, tvrdi Betlehem, pretukao te je završio na splitskoj neurokirurgiji s kontuzijama lica i tijela. Pjevač kaže da Zdravko laže jer je izbjeglica s Kosova koji krade zbog neimaštine. Dodaje kako je omiljen među mještanima i da o njemu laži šire samo gospođa Zlata Renić (78) i Vjekoslava (62), Betlehemova supruga. Naime, susjeda Zlata prije dvije godine optužila ga je da je želi ubiti. Ostavljao joj je mačje fekalije na trijemu, a ona je to shvatila kao prijeteću poruku.

- U ljeto 2008. godine čistio sam zid u dvorištu. Zlata Renić krenula je prema meni s nožem. Zvao sam policiju rekavši da me napada. Oni su to riješili, a ja je više nisam dirao. Tako da laže kako sam joj ostavljao fekalije - rekao je Amulić.

Zlata se, kaže, tog dana vraćala od prijateljice s nožem kojim je čistila blitvu. Prošla je pokraj Ivina dvorišta, a on je vrištao da ga napada. Pobjegla je i napisala oproštajno pismo: “Ako umrem pod sumnjivim okolnostima, ubio me Ivo”.

Majka Filomena: Ljubomorne su jer je Ivo slavan

To su nenormalni ljudi koji žive u neimaštini. Zli su, rekla nam je Filomena Amulić (75) misleći na Zlatu Renić i Vjekoslavu Betlehem. Ivina majka dodaje kako su te susjede ljubomorne na njenog sina jer je uspješan pjevač i slavan je. Tvrdi da je Ivo omiljen među drugim mještanima. Prestrašena je i boji se, kaže, samo zbog susjeda.

- Kad god prolazimo ulicom, te dvije žene pljuju za mojom majkom i govore joj da je vještica - rekao nam je Amulić.

Proslijedio nam je pismo potpore u kojem se javlja njegova susjeda Gertruda Pekas koja živi u Švicarskoj. U njemu piše da joj je žao zbog skandala i da je zabrinjava ponašanje Zdravka Betlehema. On je godinama, tvrdi u pismu, u dvorištu držao kokoši koje su zasmrdjele cijelu ulicu. Molila ga je da ih makne. Na kraju se potužila susjedu Stjepanu Luksu, nakon čijeg je razgovora Betlehem uklonio kokoši.

- Susjedi Gertrudi govorio je kako mora parkirati auto, a prelazio joj je preko vrta kako bi si skratio put do mora - rekao je Amulić. Unatoč skandalu koji ga je pogodio, ne dopušta da ga išta izbaci iz dnevne rutine. Kao i inače, svakog jutra trči od Duća do Omiša te se priprema za nastupe s klapom Rišpet.  

Ivu i mamu drugi susjedi vole jer im pomažu

Zbog majke, koja je otišla u mirovinu, prije nekoliko godina preselio se iz Splita. Ona je htjela svoj mir, rekao nam je Amulić. U Ulici Vavlje u kojoj žive Ivo kaže da su omiljeni. Filomena pomaže s čuvanjem djece, a Ivo susjedima s kućnim radovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu