Obavijesti

Show

Komentari 62

Izabel i Mateo Kovačić čekaju dijete nakon tri godine braka..

Izabel i Mateo Kovačić čekaju dijete nakon tri godine braka..
5

Par je svoju vezu započeo prije točno deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'

VIDEO

U braku su tri godine,  a sada za njih stižu samo sretne vijesti. Nogometaš Mateo Kovačić (26) i njegova supruga Izabel (27) čekaju svoje prvo dijete, doznaje Story. Prinova bi u obitelj trebala stići na ljeto.

Kontaktirali smo Izabelinu menadžericu za komentar, no odgovorila nam je kako ništa neće reći na tu temu.

Par je svoju vezu započeo prije točno deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Mnogi ih često nazivaju 'savršenim' parom. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se svijetu pokazati koliko se vole. Često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama. 

No, nije uvijek sve bilo tako savršeno. I njihova je veza prošla kroz izazove. Kad je Mateo prije gotovo šest i pol godina potpisao za Inter te se preselio u Milano, Izabel i on održavali su vezu na daljinu, što im nije bilo lako. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a čim bi 'uhvatili' priliku putovali su jedan kod drugoga.

- Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa - rekao je svojedobno nogometaš. No, nedugo potom par se zaručio, a 2017. stali su pred oltar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...