Show

Komentari 17

Lucija Begić (21) je nova Miss Zagreba: 'Ne znam gdje sam! U šoku sam, ali sam presretna'

Lucija Begić (21) je nova Miss Zagreba: 'Ne znam gdje sam! U šoku sam, ali sam presretna'

Lucija će se na jubilarnom 30. izboru za Miss Hrvatske 2022. predstavljati Zagreb i Zagrebačku županiju, ali kaže da joj je prioritet završiti studij prava

Izabrana je Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2022, a pobijedila je Lucija Begić (21), studentica prava. Paralelno sa studijem bavi se raznoraznim hobijima, a nabrojala je na koje se fokusira: 'fitness, kuhanje i učenje stranih jezika'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na prekrasnoj terasi restorana Bon Appetit s očaravajućim pogledom na grad Zagreb izabrana je nova Miss Zagreba. U konkurenciji od 12 djevojaka pobijedila je Lucija Begić dok je njena prva pratilja bila Josipa Matić, a druga Ivana Jasić.

- Uvijek se malo nadaš, ali nikad nisi siguran da ćeš osvojiti. U šoku sam, tek će mi se nakon par dana slegnuti dojmovi, ne znam gdje sam, presretna sam. Hvala svima koji su bili uz nas i hvala svima koji su omogućili ovu prekrasnu večer - rekla nam je Lucija.

Kandidatkinje su se predstavile u pet modnih izlazaka noseći poslovni dizajnerice Sanele Škorput i njenog branda Botun, torbe slovenske dizajnerice Teje Jeglič i naočale Tvornice naočala, vintage stil Ivane Filipović i branda Vibela te modele DIVA concept store.

Osam super finalistica odgovaralo je na pitanja žirija u elegantnim večernjim haljinama dizajnerice Natalije Smogor.

U stručnom ocjenjivačkom sudu bile su i Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Suzy Josipović Redžepagić, Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević - Miss Hrvatske 2002., direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i direktorica Miss Hrvatske Maja Vračarić.Program u kojem su nastupili Tena Vodopija i plesna skupina Sandra rescue dance je vodio Davor Garić.Time što je postala Miss Zagreba Begić je ostvarila pravo natjecanja na finalnom izboru za Miss Hrvatske 2022 sljedeće godine, kao predstavnica glavnoga grada i Zagrebačke županije. Sljedeća godina bit će jubilarni 30. izbor za Miss Hrvatske.

Lentu najljepše Luciji je predala prošlogodišnja Miss Zagreba, Marija Rogić koja nam je priznala kako joj je upravo Lucija bila favorit od samog početka.

Nova Miss Zagreba kaže kako joj je prioritet završiti fakultet, ali da se, naravno, veseli izboru za Miss Hrvatske 2022.

- Potrudit ću se maksimalno, nastaviti raditi na sebi i sve će biti dobro - izjavila je uzbuđeno Lucija.

Lucija Begić nova je Miss Zagreba