Show

Komentari 3

VIDEO Trailer za Stranger Things otkriva što stiže u novoj sezoni

VIDEO Trailer za Stranger Things otkriva što stiže u novoj sezoni

Netflix i tim 'Stranger Thingsa' pokušali su ublažiti dugu stanku posljednjih mjeseci s najavom četiri epska postera i nekim uzbudljivim fotografija iz nadolazećih epizoda

Čekanje na cijeli trailer četvrte sezone serije 'Stranger Things' je konačno završilo, a nove epizode premijerno se počinju prikazivati na Netflixu od 27. svibnja ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Netflix i tim Stranger Thingsa pokušali su ublažiti dugu stanku posljednjih mjeseci s najavom četiri epska postera i nekim uzbudljivim fotografija iz nadolazećih epizoda. Međutim, današnji trailer konačno nam je pružio prvi cjeloviti pogled na novu sezonu.

Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown i ostatak glumačke ekipe vraćaju se u četvrtu sezonu. Obožavatelji će u nadolazećoj sezoni uživati više nego prije jer svaka epizoda četvrte sezone traje više od sat vremena.

Prisjetimo se, treća sezona je izašla u srpnju 2019., a snimanje četvrte sezone je odgođeno zbog pandemije.

'Stranger Things' je osvojila cijeli svijet , a serija je toliko  popularna da je Netflix 6. studenog proglasio 'Stranger Things' danom jer je na taj dan u prvoj sezoni Will Byers (Noah Schnapp) nestao u Upside-Down dimenziji.