Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Izgubila kile, a dobila prsten: Magdalenu zaručio dečko Mate

Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe, rekla je Magdalena Štimac iz 'Života na vagi'

Foto: Privatni album
15 komentara

Gospićanka Magdalena Štimac (23) u show 'Život je na vagi' prijavila se jer je htjela promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kako je rekla, bilo na nuli. U natjecanje je ušla sa 109 kilograma, a danas ima 30-ak manje. Simpatičnoj Ličanki, počele su pristizati ponude za vezu, a ona je rekla kako je njezina jedina ljubav dugogodišnji dečko Mate Orešković. On ju je podržavao dok je bila u showu, a sada se oboje bodre u borbi s kilogramima. 

Foto: Privatni albumI

POGLEDAJTE VIDEO:

Magdalena se danas pohvalila kako ju je Mate zaručio, a fotografiju prstena odmah je objavila. 

- Stigao mi je Sveti Nikola - našalila se sretna Gospićanka. Nije se ni najmanje dvojila kada ju je dečko zaprosio. 

NAKON SHOWA 'Sređene i mršave': Djevojke iz 'Života na vagi' mijenjaju život

- Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki. Zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe - rekla je. 

Foto: Privatni albumI

Magdalena je inače blogerica, a velika joj je strast kozmetika.

- Ne želim pomoći samo sebi u mršavljenju nego i svojim roditeljima i dečku jer i oni imaju problema s kilogramima - rekla je nedavno. U showu je ostala zapamćena kao vrlo druželjubiva i simpatična djevojka uvijek spremna na dobru zabavu, a s mnogim kandidatima ostala je prijateljica i nakon 'Života na vagi'. 

Foto: RTL

- Ostala sam u dobrim odnosima gotovo sa svim kandidatima, s nikim nisam imala nikakvih konflikta niti za vrijeme, a niti nakon showa, ali ipak sam najbolja s Martom, Filomenom i Keti, s njima se čujem svakodnevno - otkriva.

Foto: Privatni albumI

Naši partneri pišu
Message