Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

'Između Jacka i mene nije bilo ništa, lagao je da sam ga zvala'

Marijana je s farmerom nekoliko puta otišla na piće u Zagrebu, tvrdi, a osjeća se loše jer su drugi stekli krivi dojam da su ona i Jack u vezi

Foto: RTL
28 komentara

Međunarodna verzija showa 'Ljubav je na selu' spojila je nekoliko kandidata, ali Jack Vukoja (51) nije se usrećio. Svoje šanse vidio je s Anom, a nakon što je to propalo okrenuo se Marijani. Marijana je na društvenim mrežama promijenila prezime u Jackovo te time zbunila sve, no nedavno ga je vratila na staro, a za RTL TV je objasnila zašto.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nikad nismo bili u vezi. Kad je bio na Rabu, nakon što je Ana otišla, nazvao me i pozvao na kavu. Prvo sam ga pitala možemo li se čuti preko poruka budući da smo prije toga progovorili dvije riječi. Inzistirao je da se nađemo kada se vrati u Zagreb. To je bilo dva dana prije okupljanja - ispričala je Marijana.

Foto: RTL

Iznenadilo ju je kad je Jack uzeo stolac i umjesto sa svojim kandidatkinjama, sjeo kraj nje.

- Ostala sam frapirana, nisam imala pojma da će to učiniti. Krivim sebe, ali bila sam naivna. Trebala sam reći da se makne kod svojih cura. Dao je izjavu da sam se ja ponudila da mu pravim društvo. Ja njega nisam zvala, nego on mene - kaže Marijana, koja ne želi da drugi misle kako je između nje i Jacka bilo nešto više te dodaje da Jack nije želio izgledati odbačeno.

BURNO JE NA SELU Ana oplela po Jacku: 'Ti tražiš curu s novcima. Materijalist si'

Marijana je s farmerom nekoliko puta otišla na piće u Zagrebu, tvrdi. 

- Jack je ostao u Zagrebu još mjesec dana i trebao je društvo za kave. Otišli smo nekoliko puta na kavu, izašli smo van, bili smo na ručku, večeri, ali ništa više od toga. U hotelu sam bila s njim jer je išao u sobu po karticu, a ja sam nakon pića otišla kući - rekla je.

Foto: RTL

No ni na tome nije stalo. Na Marijaninom profilu na društvenoj mreži osvanulo je prezime farmera.

- Dok smo se družili, na društvenim mrežama su mi dolazili zahtjevi. Njegova sugestija je bila da stavim njegovo prezime jer je bio ljubomoran. Rekao je da ne želi da mi dolaze zahtjevi za praćenje dok sam u njegovom društvu. Budući da se ime može ponovno promijeniti tek za 60 dana, učinila sam to čim je prošao taj rok, jer ne želim nositi prezime nekoga s kim nemam ništa - objasnila je Marijana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Naši partneri pišu
Message