Show

Komentari 8

Izvanredni talenti u finalu: Tko će pobijediti u 'Superljudima'?

Izvanredni talenti u finalu: Tko će pobijediti u 'Superljudima'?

TIJESNA BORBA U finalnoj emisiji snage će odmjeriti dječak koji savršeno barata Rubikovom kockom, matematički genijalci i kandidati s vrhunskom moći pamćenja

Što sve ljudski um može, mnogi nisu ni slutili dok nisu vidjeli natjecatelje showa 'Superljudi' u kojem će večeras u 20 sati biti otkriven i pobjednik.

Šestero kandidata pretendira na titulu superčovjeka: Anđelo Bačani, Noel Mrkonjić, Luka Pirić, Darko Đorđević, Jovan Stević i Nevena Đorđević, a najboljeg među njima odabrat će publika u studiju.

Anđelo Bačani, neustrašivi genijalac iz Ludbrega još će jednom pokazati svoju briljantnost i nestašan duh. Već i ptice na grani znaju da matematičke zadatke lako rješava, no kako će se snaći žiri kad im Anđelo zada zadatak? 

Nevena Đorđević za pobjedu u finalu 'Superljudi' morat će zapamtiti tetovaže na stotini ljudi te reći kako se zove vlasnik tetovaže i gdje se ona nalazi. U prethodna dva nastupa pokazala je da može zapamtiti nevjerojatne detalje, ali pitanje je koliko će trema zbog finala utjecati na rješavanje zadatka.

Luka Pirić, talentirani 12-godišnji Riječanin u polufinalu se borio i s vodom i s Rubikovom kockom, a u finalu će dobiti zadatak slagati kocke dok one ispadaju svakih 20 sekundi.

Noel Mrkonjić morat će zapamtiti raspored šilterica u pet nijansi, no kako je prijašnje memorijske zadatke zapamtio bez problema, žiri očekuje da će takav biti i u finalu. 

Jovan Stević još je jedan matematički genij čiji će zadaci u finalu izgledati potpuno nerješivo, barem 'običnim smrtnicima'.

Darko Đorđević je u polufinalu uspio zapamtiti kojoj djevojci odgovara koja replika lubanje, a u finalu će morati zapamtiti raspored šest kockica u 30 nizova. 

Čija briljantnost će oduševiti publiku u žiriju i tko će kući kao superčovjek bogatiji za 25 tisuća eura, doznajte večeras u 20 sati u 'Superljudima'.

Najčitaniji članci