Show

Komentari 27

J.Lo lajkala staru fotku još tada nabildanog Afflecka i oduševila fanove: 'Molim vas vjenčajte se'

J.Lo lajkala staru fotku još tada nabildanog Afflecka i oduševila fanove: 'Molim vas vjenčajte se'

Pjevačica je sa svojeg službenog profila lajkala staru fotografiju Bena Afflecka od kojeg se gotovo ne razdvaja od kako su ponovno postali par. Njezini obožavatelji vrlo su brzo primijetili što se dogodilo

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) nedavno je nakon prekida sa zaručnikom obnovila svoju vezu s glumcem Benom Affleckom (48) što je potaknulo mnoge da naprave fan stranice fokusirane na par od milja zvan Bennifer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od tih stranica na Instagramu podimenom lopezaffleck objavila je staru fotografiju Afflecka sa snimanja filma "Grad lopova" iz 2010. godine. Affleck je režirao i glumio u tom filmu, a već tada je prošlo više od 5 godina od kako su on i Lopez prekinuli.

Na fotografiji se vidi nabildani Affleck koji nosi majicu s natpisom 'Believe in Boston', a na desnoj strani fotografije se djelomično vidi glumica Blake Lively (33).

J.Lo je fotografiju lajkala sa svog službenog profila, što su obožavatelji brzo primijetili i krenuli zatrpavati komentare kako bi svi vidjeli što se dogodilo. Iako je u međuvremenu "od-lajkala" fotografiju, kao i sve ostalo na internetu, taj je potez ostao vječno zabilježen.

Pjevačica nije komentirala fotografiju, a ni ne slijedi fan profil sa svog službenog profila. Kako je fotografija došla do nje nije poznato.

Obožavatelji Bennifer unatoč tome bili su presretni i više njih je reklo kako 'vide zašto' je Jennifer lajkala fotografiju.

- Obožavam ovaj par! Molim vas vjenčajte se uskoro - napisao je jedan fan.

Najčitaniji članci