Show

Komentari 63

J.Lo ošišala dugu kosu i 'bacila' fanove u trans: Unakazila si se

J.Lo ošišala dugu kosu i 'bacila' fanove u trans: Unakazila si se

Latino diva navodno je samo za potrebe fotografiranja kosu 'skratila', odnosno namjestili su frizuru da izgleda kao da je kratko ošišana. To se barem nadaju njezini vjerni pratitelji jer misle da je imala najljepšu kosu

Jennifer Lopez (51) u karijeri je često mijenjala kosu. Kad bi imala kratku, stavila bi ekstenzije i za čas bi postala 'druga osoba'. I za potrebe filmova i raznih evenata mogla je imati kosu kakvu je tog puta zamislila. Ovoga puta pozirala je za naslovnicu časopisa Allure s vrlo kratkom kosom.

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo ima dvojnicu

Za ovaj 'mokri pixie' zadužen je njezin stilist Chris Appleton koji se sjajnim izgledom pjevačice i sam pohvalio na svom Instagram profilu. 

Na naslovnici J.Lo ima zavodljivi pogled, ali pažnju 'krade' njezina mokra kratka kosa prošarana svijetlim pramenovima. Iako je ovaj njezin izgled privremen, iznenadila je obožavatelje diljem svijeta. Jedni se zgražaju i ne vjeruju što je učinila, a drugi tvrde da im je drago da je izašla iz svoje zone komfora. 

- Kratko kosa ti predivno stoji - napisao je jedan pratitelj, a drugi se nije složio pa poručio: 

- Za mene je ovo njezin najgori editorijal ikad… Ne sviđa mi se.


Kraću frizuru imala je na dodjeli nagrada AMA 2020. godine, ali ova koja je osmišljena za naslovnicu ožujskog izdanja Allurea kojim se ujedno obilježava 30. obljetnica časopisa definitivno je ostavila pratitelje bez riječi. 

Najčitaniji članci