Obavijesti

Show

Komentari 5

J.Lo. za okrugli je rođendan dobila luskuzni poklon od Alexa

J.Lo. za okrugli je rođendan dobila luskuzni poklon od Alexa
10

Obožavatelji su je vidjeli kako sretna sjedi za volanom. Prije no što je svojoj zaručnici poklonio rođendanski poklon, Alex je viđen kako pomno pregledava auto ne bi li sve bilo u najboljem redu za njegovu Jennifer

VIDEO

Američka pjevačica Jennifer Lopez proslavila je prije dva dana 50. rođendan. Njezin zaručnik Alex Rodriguez (43), nekadašnja zvijezda bejzbola, za okrugli rođendan odlučio joj je darovati luksuzni poklon - skupocjeni crveni Porsche. 

Automobil modela 2019 Porsche 911 GTS Jennifer je odmah odlučila provozati. Početna cijena tog Porschea je 120.700 dolara te ima 450 konjskih snaga.

J.Lo slavi 50. rođendan: Nekad nisam imala ni za krišku pizze
J.Lo slavi 50. rođendan: Nekad nisam imala ni za krišku pizze

Obožavatelji su je vidjeli kako sretna sjedi za volanom, a pored nje sjedi muškarac koji joj je auto i darovao. Prije no što je svojoj budućoj supruzi poklonio rođendanski poklon, Alex je viđen kako pomno pregledava auto ne bi li sve bilo u najboljem redu za njegovu Jennifer. 

Par je rođendan dive proslavio u Miamiju. Slavna pjevačica i najuspješnija latino zvijezda današnjice na svom se Instagram profilu pohvalila vatrenim snimkama zabave na kojem se vidi kako se sa zaručnikom i prijateljima jako dobro provodila u klubu.

- Od kad smo zajedno, ja se svakog dana osjećam kao da mi je rođendan. Hvala ti za tvoju strast i energiju, ti si mi vječna inspiracija, uvijek se trudiš biti najbolja što možeš - napisao je Alex u objavi na Instagramu koju joj je posvetio za rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE FROM THE BRONX, NEW YORK ✨🗽A different view of last nights celebration...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

- I sa 70 godina planiram 'drmati' scenom, rekla je Jennifer prije deset godina.

Pjeva i pleše, vrti guzom u oskudnim trikoima koju je osigurala na 177 milijuna kuna, a nedavno je završila snimanje filma 'Hustler' u kojem glumi striptizetu.

Ona je i poslovna žena, poduzetnica, modna dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Institucija, kako joj pratitelji pišu na društvenim mrežama. Zarađuje 263 milijuna kuna na godinu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 2,6 milijardi kuna. 

- Da sam sve koji su mi na početku karijere rekli da promijenim svoje tijelo, ne bih bila tu gdje jesam. Vjerujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste - često ističe Jennifer u intervjuima. Odgoj u tradicionalnoj latinskoj obitelji učinio je svoje. Hrabrost, strast i samouvjerenost vrijednosti su koje je usvojila od najbližih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

 

 

 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin