Obavijesti

Show

Komentari 80

J. Rozga: Za blagdane puno jedem i ne brinem se zbog kila

J. Rozga: Za blagdane puno jedem i ne brinem se zbog kila
3

Iako će za Božić nastupati, Badnju će večer provesti u krugu obitelji i jesti omiljenu francusku salatu. Najdraži dar koji je dobila za Božić od prijatelja bila je kuharica

VIDEO

Volim Božić jer sam tada okružena neizmjernom ljubavi mojih najbližih, a za blagdane posebno uživam u najfinijim maminim delicijama. Ponekad odem i u noćni izlazak s društvom, ali to nikad ne planiramo unaprijed, kaže splitska pjevačica Jelena Rozga (37). Ove godine Božić će dočekati u kućnoj atmosferi, a na Badnjak se uvijek s društvom nađe na splitskoj Pjaci, gdje kupuje namirnice za najsvečaniji dan u godini.

- Družimo se dok me mama ne nazove da je ručak gotov. Na to ne smijem zakasniti - smije se Rozga. Mama kuha dok je ostatak obitelji zadužen za spremanje i raspremanje stola, kao i pranje posuđa.

Tijekom blagdana Jeleni je najvažnije da je atmosfera opuštena. Ovaj Božić provest će radno, no ni to joj teško ne pada jer će biti sa svojom voljenom publikom. Od blagdanske kuhinje najviše voli francusku salatu.

Ne volim prava drvca jer mi je onda cijela kuća puna borovih iglica

- Tih dana sam opuštena i zaista uživam u hrani, a to kilo, dva što dobijem već sljedećih dana skinem na pozornici - kaže pjevačica koja uživa i u dugim šetnjama po splitskim Brdima gdje živi sa svojim trogodišnjim jorkširskim terijerom Ringom. Jelena obožava darivati svoje najbliže, a svake godine i ona dobije mnoštvo darova.

- Najdraži mi je dar bila kuharica koju sam dobila od prijatelja jer je njihova davna želja da se usavršim u kuhanju, za koje kažu da sam talentirana, ali nikako da mu se posvetim - smije se Jelena. Jedne godine uzela je pravi bor i zažalila.

- Nema šanse da ću više kupiti pravi bor jer je kuća puna iglica. Inače drvce ukrasim bijelim kuglicama i zvjezdicama - rekla je pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl